İzmir Civarında Kamp Alanı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,726
Ynt: İzmir Civarında Kamp Alanı Arıyorum

Sorunsuz bir hafta sonu geçirdiğiniz için memnun oldum.
Kamp fotolarınız ayrı bir konu ile foruma aktarırsanız çok daha memnun oluruz.
:smiley:

Etiketler

pekı bu gumuldur tarafındakı campıng yerlerının ucretlerı hakkında yorum yapabılrmısınız bende bu hafta sonu gıotmeyı dusunuyorumda?

Kaşif gittiğin yere bu hafta sonu bızde gıtmeyı dusunuyoruz

sıtesıne baktım fıyatları hakkında bırsey sorcaktım hem cadır ıcın hemde tek kişi için mi ücret alıyorlar yanı cadır ıcın 9 bırde kişi için 13 YTl mı alıyorlar ayrıyetten.

bu konuda bılgılendırırmısın

bu çadır ı onlardan kıralarsak mı alıyor 9 YTl bız kendımız de gotursek gene yer ucretı alıyorlar mı?

Biz çadırları kendimiz götürmüştük onların kurdugu çadırların fiyatı hakkında bilgim yok ama zannedersem onların kurdukları çadırlarda aynı fiyat yinede bir sormak lazım orda karavanlarda var onlarıda kiralayabilirsiniz...

evet ben de bi ara araştırma yapmıştım hipocamp kaşif in dediği gibi izmir tarafından geldiğinizi düşünürsek hipocamp a gelmezden önce belediyenin bir kamp yeri var çok sayıda çadır yanyana kurulmuş biçimde komşuluk ilişkileri kurulan bi yer onun fiyatı çadır ve ekipman onlardan 35 ytl kendi çadırınızla giderseniz 18 ytl olması gerekiyor ama benim tavsiyem maydonoz koydur onun da fiyatı kendi çadır ve ekipmanınızla 20 ytl (sadece elektrik veriyorlar)dilerseniz çadır da kiralıyorsunuz onunda fiyatı 40 ytl buzdolabını dahi veriyorlar ben çok memnun kaldım ve çok daha güzel kumsalda yıldızların altında harika muhabbetler oluyor ...

özderede (gümüldüre 15 dk uzaklıkta) yazlığımız bulunmasına rağmen bu taraflarda kamp yeri olduğunu daha yeni duydum:S umarım bi gün nasip olur da gideriz kamp yapmaya:smiley:

evet var ama o taraflarda bana çok pahalı gibi geldi düşünsenize adam yeri kıytırık bi çadır günlük 40 ytl istiyor ben verdim sadece doğası hoşuma gittiği için

daha önceden haberim olsaydı yardımcı olabilirdim biraz.. ama haklısınız doğası harika.. türkiyenin 2. en temiz havası diye birşey duymuştm..

teşekkür ederim ilginiz için ben gittiğim tarihlerde günlüğü 50 ytl ye triplex içinde bulaşık makinası bile bulunan lüks evler büldum mukayese olarak yazmıştım ama işte biz biras doğa ve kamp olayına ve rezilliği sevdiğimiz için öyle bi kamp olayı yapmıştık

kampingler gerçekten fiyatlı. Bu yaz arkadaşım Kuşadası pamucak'a geldi . Bende kocaoğlanımı aldım gittim. Evlerine çok yakın bir yerde kamping vardı. Fiyat için 35 ytl dediler. Bende orda kalmayıp kuşarasına gitmeyi tercih ettim. Şehir merkezinde otellerin fiyatları 25-50 civarı değisiyor. Bir otel buldum ve orda kaldım. Otel mi kamping mi derseniz? Gittiğiniz yere bağlı. Doğa deniz ve ortam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.