İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,087
Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

patrol vinciyle çok çalıştı....ahmeti kurtardı,yola devrilen ağacı çekti...
kendi ev imalatımız olan strap ağacı çekerken koptu,serdarın dediği gibi murat onu kravat yapacak :smiley:
şimdi telefonlaştık murat gıda çarşısından baba bi strap almış rahat rahat batabilirsiniz artık.... :smiley:

GetAttachmentCA9MK5TP.jpg

GetAttachmentCADJOY9Z.jpg

Etiketler

Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

arkadaşlar ben orada olmama rağmen ben bile fotoları bekliyorum şu battığımın resmini vede videosunu biran önce eklesek :smiley:
battığımı vede çekildiğimi görmek isteyen arkadaşlar olabilir :D

Serkan Yayla' Alıntı:
arkadaşlar ben orada olmama rağmen ben bile fotoları bekliyorum şu battığımın resmini vede videosunu biran önce eklesek :smiley:
battığımı vede çekildiğimi görmek isteyen arkadaşlar olabilir :D

serkan
bu başlık nerde görünüyor ?
ege de yok....
ancak lnki kopyalayınca görebiliyorum normalmi ?
kafayı yedim yaa laptopu atıcam şimdi yerden yere :smiley:
senin video sanırım bende var...

Çok güzelmiş gezi ehliyetimi alıp sizinle tanışmayı dört gözle bekliyorum...

offroad gezilerimizin altında

İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

bu başlığın altında var :smiley:

Serkan Yayla' Alıntı:
offroad gezilerimizin altında

bu başlığın altında var :smiley:
ege yi açıyorum orda yok...
abi anlatın bana şu olayı
valla yok billa yok
erdal abi özelden link göndermiş bi ordan girebildim
farzet sade bi vatandaşım ve o geziyi görmek istiyorum...nasıl yapıcam görenler nasıl görüyo yoksa benmi aızalıyım...
anlatırsan videonu yolarım :smiley:

egeyi açma o sayfayı bölgeleri bitirdikten sonra ayrı başlıklar var orada bölgelere girme sayfayı aşağı indir göreceksin

serkan senin video 45 mb yollanmıyo burdan....
nasıl yapalım.

msn adresim nicktir@hotmail.com oradan denesek gelirmi acaba

Serdar keçiyi götürmemiş anlaşılan.
landçılar yavrucuğum saçınız sakalınız ağaracak kıyamıyorum.
Kimisi batar çıkmaz kimisi iki silindire düşer.
Kimisine yakıt yetmez.
Erdal kardeşim senin DİSCOyuda kaktırıyorlar.
Öyle görünüyor yoksa Seri III abilerinemi özendi.
Şakası bir yana eğlendiğinize sevindim bilhassa kar la buluşmanıza.
yeni gelen arkadaşlar ben size demedimmi
Bir daha kovalasakta gitmezsiniz diye yeni dostlar kazanmanın zevkide bize kalsın.SELAMLAR.

NİVACI' Alıntı:
Erdal kardeşim senin DİSCOyuda kaktırıyorlar.
Öyle görünüyor yoksa Seri III abilerinemi özendi.
Walla hata tamamen bende disconun hiç suçu yok. Ben orta kilit devrede sanıyordum değilmiş sonradan farkettik :-[
kilide takar takmaz canavarlaştı. Land rovere sataşmayalım ;D

bende zaten batmak istiyordum bilerek battım LR nin suçu yok :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

SON KONULAR