KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)
Erdal Bey katılmayı cok isterdim ama 22-24 Ocak aralıgında Antalya Beydaglarinda Off-road var oraya katılacagim size iyi eglenceler diliyorum, bir baska gezide gorusmek dilegi ile...
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)
pandipieri' Alıntı:
Erdal Bey katılmayı cok isterdim ama 22-24 Ocak aralıgında Antalya Beydaglarinda Off-road var oraya katılacagim size iyi eglenceler diliyorum, bir baska gezide gorusmek dilegi ile...
Serkan bey size de keyifli geziler diliyorum. 2 yıl önce beydağlarında 3 gün gezmiştik, alakır baraj kenarında kamp yapmıştık çok güzel yerler
Fotolarınızı bekliyoruz
Çok seviniriz
Gezinizin GPS kayıtları da paylaşılabilirse çok iyi olur. Bendeki kayıtlarla birleştirir, güzel bir veri tabanı oluşturur onu da burada paylaşabiliriz
Ben de bu geziye yurt dışı seyahatim nedeniyle katılamayacağım. eminim yine güzel bi gezi olacaktır.
Ahmet çim şimdiden seri III hayırlı uğurlu olsun ...