pandipieri' Alıntı:Erdal Bey katılmayı cok isterdim ama 22-24 Ocak aralıgında Antalya Beydaglarinda Off-road var oraya katılacagim size iyi eglenceler diliyorum, bir baska gezide gorusmek dilegi ile...
Serkan gelemeyişine üzüldümSerkan Yayla' Alıntı:bu geziye malesef bende katılamıyorum 23 ocak gecesi balıkesir deyim 24 ocaktada misafirim geleceği için katılamıyorumsizlere iyi eğlenceler...
Çok sevinirizpandipieri' Alıntı:tabiki doner donmez yuklerim fotolari, bizimki beydaglari, tekirova ve maden koyu![]()
erdalyaman' Alıntı:2 yıl önce beydağlarında 3 gün gezmiştik, alakır baraj kenarında kamp yapmıştık çok güzel yerler
vosdost' Alıntı:Seri 3 ün satışını aldım. Pazar gününe yetiştiremezsem kocaoğlanla gelirim.![]()
Ahmet Bey, hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hasan Bey (Doçhasan)'de Seri III arıyordu, ona da bulun bir tane.. Selamlar.
Mustafad' Alıntı:vosdost' Alıntı:Seri 3 ün satışını aldım. Pazar gününe yetiştiremezsem kocaoğlanla gelirim.![]()
Ahmet Bey, hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hasan Bey (Doçhasan)'de Seri III arıyordu, ona da bulun bir tane.. Selamlar.
Teşekkürler Hasan abiyle irtibatı hiç koparmıyoruz.Beğendiği bir araç olursa elimden geldiği kadar yardımcı olacağım.
![]()
vosdost' Alıntı:Seri 3 ün satışını aldım. Pazar gününe yetiştiremezsem kocaoğlanla gelirim.![]()
2010 yılının 1. 2. 3. ve 4. hafta sonunu dağda geçirmek süper olacak![]()
10 a kadar yolu var ...Serkan Yayla' Alıntı:2 tane seri 3 ile allah bize akıl fikir versin![]()