İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,675
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

28 ocaktan sonra sanırım 13/14 subataki gezinize katılabilcem malesef yine fotoğraflardan takip etçem sizi..

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Erdal Bey katılmayı cok isterdim ama 22-24 Ocak aralıgında Antalya Beydaglarinda Off-road var oraya katılacagim size iyi eglenceler diliyorum, bir baska gezide gorusmek dilegi ile...

bu geziye malesef bende katılamıyorum 23 ocak gecesi balıkesir deyim 24 ocaktada misafirim geleceği için katılamıyorum :( sizlere iyi eğlenceler...

pandipieri' Alıntı:
Erdal Bey katılmayı cok isterdim ama 22-24 Ocak aralıgında Antalya Beydaglarinda Off-road var oraya katılacagim size iyi eglenceler diliyorum, bir baska gezide gorusmek dilegi ile...

Serkan bey size de keyifli geziler diliyorum. :smiley: 2 yıl önce beydağlarında 3 gün gezmiştik, alakır baraj kenarında kamp yapmıştık çok güzel yerler
Fotolarınızı bekliyoruz

tabiki doner donmez yuklerim fotolari, bizimki beydaglari, tekirova ve maden koyu :smiley:

Serkan Yayla' Alıntı:
bu geziye malesef bende katılamıyorum 23 ocak gecesi balıkesir deyim 24 ocaktada misafirim geleceği için katılamıyorum :( sizlere iyi eğlenceler...
Serkan gelemeyişine üzüldüm :(
Batarcak olursak sana güveniyorduk ::smiley: N'olcek şimdi

pandipieri' Alıntı:
tabiki doner donmez yuklerim fotolari, bizimki beydaglari, tekirova ve maden koyu :smiley:
Çok seviniriz :D
Gezinizin GPS kayıtları da paylaşılabilirse çok iyi olur. Bendeki kayıtlarla birleştirir, güzel bir veri tabanı oluşturur onu da burada paylaşabiliriz ;)

erdalyaman' Alıntı:
2 yıl önce beydağlarında 3 gün gezmiştik, alakır baraj kenarında kamp yapmıştık çok güzel yerler

Erdal Bey benim yaylama gitmişsiniz, beğendiğinize sevindim. Selamlar.

tabiki GPS kayıtlarini da alırız cok guzel olur...

Bizim beydağları gezimizin GPS kayıtları ve bazı fotoğraflarımızı ekteki linkte paylaşmıştım :D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=287.40

Seri 3 ün satışını aldım. Pazar gününe yetiştiremezsem kocaoğlanla gelirim. :smiley:
2010 yılının 1. 2. 3. ve 4. hafta sonunu dağda geçirmek süper olacak :smiley:

Listeye başlayalım;

1- Erdal..........................................Disco-1
2- Red Crab (Melih)..........................Terrano II
3- efe_chevy ................................ CJ6
4- Thetrio (Emre)............................G.Vitara 3K
5- Vosdost ( Ahmet ) ....................... Satılık Ambulans Kasa Karavan :smiley: :smiley:

vosdost' Alıntı:
Seri 3 ün satışını aldım. Pazar gününe yetiştiremezsem kocaoğlanla gelirim. :smiley:

Ahmet Bey, hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hasan Bey (Doçhasan)'de Seri III arıyordu, ona da bulun bir tane.. Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
vosdost' Alıntı:

Ahmet Bey, hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hasan Bey (Doçhasan)'de Seri III arıyordu, ona da bulun bir tane.. Selamlar.

Teşekkürler Hasan abiyle irtibatı hiç koparmıyoruz. :smiley: Beğendiği bir araç olursa elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. :smiley:

Ben de bu geziye yurt dışı seyahatim nedeniyle katılamayacağım. eminim yine güzel bi gezi olacaktır.
Ahmet çim şimdiden seri III hayırlı uğurlu olsun ...

vosdost' Alıntı:
2010 yılının 1. 2. 3. ve 4. hafta sonunu dağda geçirmek süper olacak :smiley:

2 tane seri 3 ile allah bize akıl fikir versin :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri