KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hakkaten, mola durumu nasıl olacak? Hani ekmek arası bişeyler hazırlarım kendi adıma.. Yoksa herkes bişeyler getirip mangal muhabbeti ya da köy kahvesinde simit-çay keyfi mi yapılacak? Olmadı, durmaz gideriz, giderken de yeriz olayı mı? Nedir?
Sevgili dostum, isminiz yazmadığından böyle hitap etmek zorunda kaldım Sizi tanımak isteriz
Saat 10 da sözleşilen buluşma yerinden hareket edeceğiz. Öğlen yemeği için herkes kendi yiyecek-içeceğini önceden alıyor, yaklaşık yarım saat mola verip ateş yakıyoruz, pratik birşeyler (sucuk vb) atıştırıp yola devam ediyoruz. Parkurların tamamı önceden bilinmediğinden arasıra sürpriz gecikmeler olabiliyor : ama genellikle hava kararmadan geziyi bitiriyoruz
Aracınızın 4x4 olması bu tip geziler için şimdilik yeterli Telsiz gerekli bir ekipman, yakın zamanda bir tane edinirseniz gezilerde siz de rahat edersiniz ilk gezinizde sizi idare ederiz
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)
Murat, en güzel off road yağmurdan hemen sonra açık havada olur
Şansımız çok iyi, süper keyifli bir gezi olacak ;D hatta yukarılarda kar bile olabilir
Burhancım seni de aramızda görmek isteriz arabasında yer olanlar lütfen yardımcı olsunlar
Benim arkadaşlarım son dakikada gelmekten vazgeçerlerse ben seni arar ve alırım ama garanti değil : cep telefon bende yok, numaranı alayım
Şimdiden söz vermeyeyim, ama katılmak isterim. Özellikle parkur yumuşak deniyor, yeni başlayanlara uygun olur sanırım. Bu hafta olmazsa bile kısa zamanda gelirim.
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi
erdal bey biz okulda www.wunderground.com uydularini kullanıyoruz. muratın verdigi linkte super oda iyi benim verdigim daha anlasilir ve olasılık olarak cok yuksek...sayfa acilinca bosluga sehri yazin oldu bitti...