İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,586
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi

Wintermute' Alıntı:
Selamlar,

10 gibi çıkıyorsunuz sanırım. Dönüş kaçta oluyor? 98 km geçiş arada mola filan nasıl yapıyorsunuz?

Araçta telsizi olmayanlar da uygun olur mu?

Hakkaten, mola durumu nasıl olacak? Hani ekmek arası bişeyler hazırlarım kendi adıma.. Yoksa herkes bişeyler getirip mangal muhabbeti ya da köy kahvesinde simit-çay keyfi mi yapılacak? Olmadı, durmaz gideriz, giderken de yeriz olayı mı? Nedir? :smiley:

Selamlar..

Etiketler

Wintermute' Alıntı:
Selamlar,

10 gibi çıkıyorsunuz sanırım. Dönüş kaçta oluyor? 98 km geçiş arada mola filan nasıl yapıyorsunuz?

Araçta telsizi olmayanlar da uygun olur mu?

Sevgili dostum, isminiz yazmadığından böyle hitap etmek zorunda kaldım :smiley: Sizi tanımak isteriz :smiley:
Saat 10 da sözleşilen buluşma yerinden hareket edeceğiz. Öğlen yemeği için herkes kendi yiyecek-içeceğini önceden alıyor, yaklaşık yarım saat mola verip ateş yakıyoruz, pratik birşeyler (sucuk vb) atıştırıp yola devam ediyoruz. Parkurların tamamı önceden bilinmediğinden arasıra sürpriz gecikmeler olabiliyor ::smiley: ama genellikle hava kararmadan geziyi bitiriyoruz :smiley:
Aracınızın 4x4 olması bu tip geziler için şimdilik yeterli :smiley: Telsiz gerekli bir ekipman, yakın zamanda bir tane edinirseniz gezilerde siz de rahat edersiniz :smiley: ilk gezinizde sizi idare ederiz ;)

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Yienbilirsiz gezimi olurmuş.
değilmi ama.

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Forumun delisinden mesaj ;

Telsiziniz olmadığı için yemek sonrası bulaşıklar size kalıyor ama.
Erdal ağabey yazmaya korkmuştur.
;D

NİVACI' Alıntı:
Yienbilirsiz gezimi olurmuş.
değilmi ama.

Aynen ağabey ,
:smiley:

" Eşşek gibi taşırım. Kral gibi Yaşarım"

Yiyecekleri yani.

Kardşim adamlara işin doğrusunu söyleyin.
konvoyu kaçıranlara dumanla işaret veriyoruz diye.

Bu arada Perşembe akşamdan Cumartesi akşama kadar yağmur görünüyor.
Bol çamur ve heyecan sizleri bekliyor olacak.

[attachment=1]

Hafta Sonu ?zmir'de Hava Durumu.jpg

erdalyaman' Alıntı:
Sevgili dostum, isminiz yazmadığından böyle hitap etmek zorunda kaldım :smiley: Sizi tanımak isteriz :smiley:

Ağabey bu arkadaşımızın ismi Emrah mış.

Wintermute' Alıntı:
Emrah @ İzmir - 2010 Freelander 2 - TD4

Benim komşudan hala ses yok.
Galba yine evde kaldık.
İLANEN DUYURULUR HER TECRÜBEYE SAHİP CO PİLOTLARIMIZ BOĞAZI TOKLUĞUNA KİRALANIR.

Murat, en güzel off road yağmurdan hemen sonra açık havada olur :D
Şansımız çok iyi, süper keyifli bir gezi olacak ;D hatta yukarılarda kar bile olabilir ;)

Burhancım seni de aramızda görmek isteriz :smiley: arabasında yer olanlar lütfen yardımcı olsunlar :smiley:
Benim arkadaşlarım son dakikada gelmekten vazgeçerlerse ben seni arar ve alırım ama garanti değil ::smiley: cep telefon bende yok, numaranı alayım

TezzMertek' Alıntı:
Forumun delisinden mesaj ;

Telsiziniz olmadığı için yemek sonrası bulaşıklar size kalıyor ama.
Erdal ağabey yazmaya korkmuştur.
;D

Alırız migrostan kağıt tabak, o sorun çözülür. ;D

Şimdiden söz vermeyeyim, ama katılmak isterim. Özellikle parkur yumuşak deniyor, yeni başlayanlara uygun olur sanırım. Bu hafta olmazsa bile kısa zamanda gelirim.

İsim Emrah bu arada, herkeze selamlar.

Murat bu hava durumu linkini bize de verebilirmisin? Bazen lazım oluyor :smiley:

erdal bey biz okulda www.wunderground.com uydularini kullanıyoruz. muratın verdigi linkte super oda iyi benim verdigim daha anlasilir ve olasılık olarak cok yuksek...sayfa acilinca bosluga sehri yazin oldu bitti...

Teşekkürler Serkan, çok beğendim :smiley:

erdalyaman' Alıntı:
Murat bu hava durumu linkini bize de verebilirmisin? Bazen lazım oluyor :smiley:

http://www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&loccode=MEA|TR|TU041|IZMIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri