İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,545
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdalyaman

2003 Jeep GC. WJ 2.7 Crd
Yer
İSTANBUL
Arkadaşlar yeni gezi duyurusudur. :smiley:
24 Ocak Pazar günü Menemen Emiralem tarafından Karagöle yepyeni rotalardan gidilecek, gezi bitiminde Kayadibi köyü (Homeros vadisi) üzerinden Bornovaya inilecek.

Bildiğiniz gibi geçen sene Karagöl'e 3 gezi yapıldı. Bu gezide %80 oranında daha önce gitmediğimiz rotalar kullanılacak, yol çıkmazsa :eek: alternatifler denenecek
Heyecanlı ve keyifli bir gezi olmasını diliyorum.
Tahmini yol uzunluğunu bildireceğim, buluşma yeri ve saati için görüşlere açığız :smiley:

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Başarılar Ağabey.
Bizde Evka-6'dan gireceğiz araziye Harmandalı dan çıkacağız.
Google Earth üzerinde parkur gözüme kısa göründü.
Egekent-2'den çıksak mı demeye başladım şimdiden.
Bu arada başlığınızı da bir el atayım ben.
;D

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Konuyu Takvime ekleyebilir misin Erdal ağabey.
Takvime Ekle Düğmesine basıp 24 Ocal seçiyorsun.
Başlığa da kısa bir ileti.
" Karagöl'de Off - Road " gibi mesela.

SLM
Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA BENİDE YAZABİLİRSİNİZ OZAMANA KADAR HBR BEKLİYORUM ...
İYİ ÇALIŞMALAR

Bizimde 23 ü gece Balıkesire gitmemiz gerekiyo ama gece dönebilirsek bizde gelmeye çalışırız

Tahmini rotamız SARI renkli koyu çizgi ile gösterilmiştir. Beyaz çizgi ana asfalttır
Diğer renkli çizgiler daha sonraları deneyebileceğimiz değişik rotalardır

tahminirota-1.jpg
tahminirota-2.jpg
tahminirota-3.jpg

erdal abi tahminen rota kaç km olacak

Erdal Abi bu geziyi şubatın ilk haftası ve kamplı yapsak olur mu? Ne mutluki 2010 yılının ilk üç haftasonu dağda geçti. :smiley: Pazarlığını yaptığım ve bu cuma gününe kadar sorun olmaszsa alacağım seri 3 ün arazi için hazırlıyacak vakit ve nakit olayını ayarlamaya çalışıyorum. Bu gezi şubatın ilk haftası ve kamplı olursa tam süper olur. :smiley:

Hayırlı olsun Ahmet seri III mü alıyorsun? ;D
Şubat ayı ilk haftasonu (6-7 şubat) benim çok önceden organize edilmiş bir prgramım var ama 13-14 şubat için de birşeyler yaparız ;)

Bu geziyi 24 Ocakta yapalım katılım az olsa da farketmez zaten keşif gezisi, adı üstünde :smiley:

Rota uzunluğu şöyle;
Konak-Emiralem asfalt yol .............. ...........................37 km
Emiralem- Karagöl-Kayadibi-Bornova.. toprak/offroad parkur.. .50 km
Bornova -Konak asfalt......................................................11 km
------------------------------------------------------------------------------------------------
Yaklaşık toplam rota .......................................................98 km

iyi akşamlar toplam yol gidiş dönüşmü 98 KM

efe_chevy' Alıntı:
iyi akşamlar toplam yol gidiş dönüşmü 98 KM

Ben Konak'tan tekrar Konak' a kadar gidiş-dönüşü hesapladım. Örneğin siz Göztepeden geliyorsanız "Konak-Göztepe mesafesi x 2" ilave etmeniz gerekir.

tahminirota-1.jpg

Sarı renkle çizilmiş rota gayet yumuşak bir rota,binek araçla bile gidilebilir (tabi rota dışına çıkmazsanız ;D)

Ama Göktepe çıkışını tavsiye ederim,burda da aksine çok kırıcı bir geçiş var.Kavun büyüklüğünde kayalarla döşeli bir 800 metre :p

Sevgili Sinan, bilgilendirmen için teşekkür ederim :smiley: Bu rotanın tamamını bilmiyorum bu nedenle kolay geçişlerin yanında genellikle yumuşak/çamur bulduğumuz yerderde biraz eğlenmeyi seçebiliriz.
Çok sert zeminleri özellikle çok kayalık ve kırıcı yerleri de tercih etmek istemedim, araçlara da çok zarar vermeden eğlenceli, doğanın güzelliklerini de farkedip yaşayarak, arada bulursak çamurlara da batarak keyifli bir gezi olmasını sağlamaya çalışacağız :D

Erdal abicim,organizasyon senin işin....Ben çalışırken bırak sana destek olmayı ,ancak günü yaşarım....Ne varki onu bile yapamıyorum...Pazartesi sabahı seyahatim 1 hafta...Ancak yinede
süpriz yapa bilirim....Mutlaka haberin olur....Yengeme çok selam..İyi geceler...

Aykutcum çok özledim seni :smiley: umarım hoş bir sürpriz yapar, bize katılırsın :D

Listeye başlayalım;

1- Erdal..........................................Disco-1
2- Red Crab (Melih)..........................Terrano II
3- efe_chevy ................................ CJ6
4- Thetrio (Emre)............................G.Vitara 3K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri