İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,963
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)

İzmir canlanıyor :smiley:

Etiketler

Arkadaşlar kısmetse grubunuzun yeni katılımcısı olacağım ..terslik olurda gecikmemiz olursa pazar sabahı konvoyundaki katılımcı arkadaşlardan irtibat kurmak için bir telefon numarası lütfen ..nede olsa kuşadasından geleceğim.. Ugur

0-532-2764281 ahmet

Sizde bana tel numarasını bildirirseniz Sevinirim. Özeldende atabilirsiniz.

15 i pazar günü sabah görüşmek üzere :smiley:

Ahmet abi, pazar gününün detayları belli oldu mu?

nerede ne zaman buluşulacak, ne zaman yemek için durulacak vs, gün boyu neler yapılacak...

herkes kendi mangalını mı getirecek , yemek işi nasıl olacak ....

Pazar sabah geziye katılacaklar için buluşma yeri yeni girne pazar yeri önü saat 09.00. Bir terslik olmazsa saat 10.00 a kadar göle ulaşmış oluruz. Gölden hareket saat 11.00 gibi olacakmış. Biz yeni girnede buluşup göle ulaşalım gerisini melih abiye bırakalım. Melih abi gezinin organizasyonunu zaten yapmıştır. Gün boyu arazide dolaşıp bir molada mangal yakarız. Malzemeyi ve mangalını getir. Alışveriş ortak değil bireysel olacak.

merhaba arkadaşlar , offroad yapayım diye canım gidiyor ,buraya yönlendirdiler ama şöyle bir baktım ,bizim araçla ben erkeklerin arasında futbol oynamaya çalışan kız çocuğu gibi kalmayayım , herkeste canavar gibi arazi araçları var bende suv var, 2.0 rav 4 lpg li hadi lastiklerimi %50 % 50 asfalt offroad aldım ama , ne önerirsiniz ,hiç gelmemi dersiniz ,gel bakarız çaresine mi dersiniz.ÖNDER

ölüsü yeterde dirisi yüzme bilmiyor :smiley:

gözüne kestirdiğin yerlere dalar, kestirmediğin yerlere bulaşmazsın. gel sen. olmadı, senin aracı parkur dışında bırakır, co-pilotu olmayan bir arkadaşla takılırsın. bu ben de olabilirim, bir başkası da olabilir. illa suya dalacaksın, çamura batacaksın diye bir kural yok. o havayı solumak önemli olan. en kötü ihtimalle mecburi güzergahta batarsın. bu da sorun değil. 17 arabadan biri seni kurtarır elbet :D
önemli olan o havayı solumak dediğim gibi. dert etme.

karakoosh' Alıntı:
merhaba arkadaşlar , offroad yapayım diye canım gidiyor ,buraya yönlendirdiler ama şöyle bir baktım ,bizim araçla ben erkeklerin arasında futbol oynamaya çalışan kız çocuğu gibi kalmayayım , herkeste canavar gibi arazi araçları var bende suv var, 2.0 rav 4 lpg li hadi lastiklerimi %50 % 50 asfalt offroad aldım ama , ne önerirsiniz ,hiç gelmemi dersiniz ,gel bakarız çaresine mi dersiniz.ÖNDER

Bence de gelirseniz hem tanışmış oluruz hem de havayı koklamış olursunuz :smiley: Geçen Urla gezisinde bir freelander ummadığımız yerlerden geçti.
Bu katılımdan sonra nasıl olsa virüsü kapacak ve yeni arayışlara başlayacaksınız :smiley:
sevgiler
Erdal

karakoosh' Alıntı:

bence de gelderim zaten bende bu sefer cade lastikleriyle katılacam maksat Ahmet abinin dedigi gibi o havayı solumak

"merhaba arkadaşlar , offroad yapayım diye canım gidiyor ,buraya yönlendirdiler ama şöyle bir baktım ,bizim araçla ben erkeklerin arasında futbol oynamaya çalışan kız çocuğu gibi kalmayayım , herkeste canavar gibi arazi araçları var bende suv var, 2.0 rav 4 lpg li hadi lastiklerimi %50 % 50 asfalt offroad aldım ama , ne önerirsiniz ,hiç gelmemi dersiniz ,gel bakarız çaresine mi dersiniz.ÖNDER "
Her araç rampayı çıkacak sudan geçebilecek diye birsey yok. Bak ben ne rampadan çıkabiliyorum nede sudan geçebiliyorum :smiley: Sen gel mutlaka baktık çıkmıyor vinç var, off roadda tecrubeli olan off roadçular var, halat var, yardımlaşma var , varda var bir şekilde yola devam :smiley:

Gezi fotoları ve hikayesi nerede arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri