İzmir Karşıyaka Yamanlar Dağı Karagöl Bisiklet Gezisi (16 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Musty35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,881

Etiketler
Ynt: İzmir Karşıyaka Yamanlar Dağı Karagöl Bisiklet Gezisi (16 Mayıs 2010)

murat abi bikere olsun goturucem senı karagol e :p girişimlerim pek başarılı olmadı ama... homeros tan yaparız bi ara anladın sen :smiley:

mustafa kardesim seni kutluyor gözlerinden opuyorum... sadece ayakta alkışlanır yaptıgın is... tanismayi cok isterim...

Paylaşım için teşekkürler.

Geçtiğimiz haftalarda araçla Manisa tarafındaki yoldan gitmiştim. O tarafın manzarası da çok güzel. Yol ayrımlarında, diğerlerine göre daha çok kullanılmış olan yolları tercih ederek Karagöl'e sorun yaşamadan ulaşmıştım. Yol çok bozuk, özellikle başlangıç bölümünde binek araçlar ile ilerlemek mümkün değil.

Kötü haber : Park görevlisi yol yapımı için ölçüm işlemlerinin tamamlandığını söyledi.

Selamlar.

gerçektende kötü bir haber olmuş. ??? şehir merkezlerindeki cukurlar kapansın , sıra bu yola gelsin... tabiki yol yapılması guzel bir şey ancak bizim insanımızın coğu uzuluerek soyluyorumki.. bu guzelliğide istismar edecektir.. kacak moloz ve cop dokumlerı , piknikçilerin piknik yaptığı alanı temizlememesi gibi cesıtlendirmek mumkun..

Musty35' Alıntı:
gerçektende kötü bir haber olmuş. ??? şehir merkezlerindeki cukurlar kapansın , sıra bu yola gelsin... tabiki yol yapılması guzel bir şey ancak bizim insanımızın coğu uzuluerek soyluyorumki.. bu guzelliğide istismar edecektir.. kacak moloz ve cop dokumlerı , piknikçilerin piknik yaptığı alanı temizlememesi gibi cesıtlendirmek mumkun..

Maalesef size katılıyorum. Yol yapılınca gidersem, hafta içi yada kış aylarında kar düştüğünde giderim ancak. Selamlar.

Mustafa,yaptığın azbuz birşey değil.Fotoğraflar da güzel,paylaşım için teşekkürler.Karagöl'e Karşıyaka'dan çıkış yolunda direksiyon çalışması yaptırmıştım,ama on yıl kadar önce. Birkaç kez de günübirlik gitmiştik, ama araçla tabii. Senin yöntemin çok daha güzel, ama oldukça da zor açıkçası.
Balçova'dan selamlar sevgiler.

Yol yapımı işine çok üzülürüm.Her yerde görüyoruz,erişimin kolay olduğu yerlere maalesef doğa ile (biraz fazla olur mu bilmem ama)pek ilişkisi olmayanlar da gelebilecekler. Bu durumda hem yapılırken doğa zarar görecek, hem de gelenlerin maalesef büyük bir çoğunluğu heryerde gördüğümüz gibi çöplerini ormanın biryerlerine zula edecekler. Pek de hoş olmayacak bir durum yani.

aslında belediyeye de iş dusuyo... moloz dokumu sadece yasak olmaktan ibaret.. herhangi bir yaptırıma ben şayet tanık olmadım, onun dısında cop olayında bilinçsiz bir miiletiz ancak.. yaklasık %50 si konteyner olmadıgı için bıraktığıda bir gerçek..her yolda konteynar olsun onlarıda haftada bir yada haftasonları piknik zamanı alsın... bu yol yapımı mevzusuda bayağı uzadı yav..inş yapılmaz bunlara ihtiyaç kalmaz.. cunku ne zaman eiğitim yeterli bir seviyede olucak..insanımız bazı şeylerin bilincine varıcak,ozaman yolu yapsın herkesde gormeye gitsin :smiley:

pandipieri' Alıntı:
mustafa kardesim seni kutluyor gözlerinden opuyorum... sadece ayakta alkışlanır yaptıgın is... tanismayi cok isterim...

Serkan selam,
29-30 Mayıs da ki kamp etkinliğine katılacak mısın.?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54973.new

Pazar günü günübirlik gitmemiz de mümkün.
Ama önce aradan Isparta Eğirdir Dedegöl etkinliğini çıkaralım hele.

Mustafaa sen gizli gizli neler yapıyosun böyle yaa :D
güzel bir etkinlik olmuş.. güzel bir gün geçirmişsin tebrik ederim :smiley:

Yusuf'um ,
Sen ne yapıyorsun gizli gizli.??
Ocak tan beri bizi kimlerle boynuzluyorsun bakalım.?

ya Murat abi boynuzladığım falan yokta bu sene okulumu biraz fazla 2. plana attım gibi ???
okula ağırlık verdim biraz yoksa bende uzun zamandır yürüyüş yapmıyorum.. olursa bu hafta sonu aliağa su uçan'a gidicem o kadar :smiley:

sen suuçanda su uçur.
Biz Dedegölde uçurtma uçuralım.
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler