İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,930
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Katılım listesi
1-Burak & Roka freelander
2-Erdal & Hayat & Kerem Dıscovery 1
3- Ahmet Defender 110 ( haftasonu yapılacak bütün aktivitelerde bulunabilir )
4-
5-
6-

Etiketler
Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

NİVACI' Alıntı:
Nejat bey damlarda pabuç gördünmü???
Bizimkiler olbilir diye düşünüyorum fikriniz?

merhaba

artık pek dam kalmadı gibi olanlara da boyumdan büyük olduğu için fırlatmaya gücüm yetmez

kent dahilindeki etkinliklere eşimle katılıyorum biliyorsunuz

kamplı olursa 3 kişi mi yatacağız çadır da ?

selamlar,

Hava durumu Ctesi sabah yağış var ama akşamı ve pazar günü açık gösteriyor.
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU041|IZMIR&metric=1
Durum böyle olursa Ctesi kamp yapalım derim ;)

Ben hazirim :smiley:
100 kg mese odunuyla beraber.
Yamur sonrasi yas agaclarla ugrasmiyalim :smiley:

benim için de kamp uygundur...

eksik çok kimseden ses soluk çıkmıyor :(

ahmetciğim meşe odunun yanında promosyon yok mu. meşe odunu tek başına bişey ifade etmiyor da. :smiley:

Meşe odunun yanında promosyon yokmuş :smiley:
Hasan abi geçen geziye gelmedin bu sefer gelecekmisin ?

Ahmet kardeşim ben cumartesi gelmeye çalışacağım. akşam dönerim. pazar nöbetim olacak galiba. yarın haberleşiriz nasipse. kazasız belasız saygılar...

görüşmek üzüre hasan abi

TOP NİVA LARDA ...

Ses soluk cikmiyor

Cumartesi gelemeyeceğim pazar günü katılasam diyorum?

Cumartesi saat kaçta gelebilirsiniz?
Kampın saat kaçta toplanacağını bilmiyorum.
Buluşmanın kolay olması sebebiyle kamp yerinden ayrılmadan gelmeniz gerekmektedir.

Buluşma yeri :
Otoban kaynaklar çıkışından çıktıktan sonra Kaynaklar yönüne devam ederken sol taraftaki kabristanı geçtikten sonra yine sol kolda Alpet benzin istasyonu bulunmaktadır. Buluşma noktamız bu benzin istasyonudur.
Buluşma Saati: 14.30
Hareket Saati: 14.45

Ulaşabileceğiniz telefon numaram 0-532-2764281 Ahmet

sabri77' Alıntı:
Cumartesi gelemeyeceğim pazar günü katılasam diyorum?

Sabri biz pazar sabahı nif zirve yakınındaki düzlükte (daha önceki yemek molası verdiğimiz yer) kamp alanında olacağız, senin oraya gelmen gerekiyor. Yolu bulabilirmisin? istersen o bögenin ve yolun haritasını ekleyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri