İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,930
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31452.0;wap2

Etiketler
Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Arkadaşlar: Çok zarif insanların arasında çok şık çok keyifli bir hafta sonu yaşadım.
Eğlenmenin ötesinde terapi gördüm .
Tarifsiz mutluyum darası yaşayamayan arkadaşların başına.
Bütünü oluşturmak adına her unsura teşekkür ediyorum.
(cihazımız bakıma gittiği için belirsiz bir süre görüşemeyeceğiz) SELAMLAR

Erdal abi linkde fotoları göremiyorum bana mayıl olarak atabilirmisin
guvenotolada@hotmail.com

Erco ile aynı sorunu ben de yaşıyorum. sayfa formatı beyaz üzerine hafif gri olarak gözüküyor; sadece isimler gözüküyor... var mıdır yeni linki görebilmenin yolu ?
bu sorun erco ile bende mi böyle yoksa herkes mi yaşıyor bu sorunu ?

Bende de oluyor, hatta siteye bile zaman zaman giremiyorum.. Arasıra düzeliyor.
Server" da bir sorun olabilir mi ??

işte olay belli oldu Burak da aynı sorunu yaşıyor demekki

Bu sorunu yasadiginizda google dan gezenbilir diye aratip arama sonucundaki link uzerinden
Siteye giris yaparsaniz sorun cozulebilir

Gezi detaylarımız ve yaşananlar bu linkte :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31452.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri