Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz-

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çevikhukuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,801
Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz-

istemez çevik merak etme ben denedim oradan biliyorum 255 i deneyeceksen ister ::smiley:

Etiketler
jeep yeni

Zor ama keyifli işmiş, keşke tüm işimiz böyle keyifli olsa.. (icradaki lavuklara kafam takıldı)

245 75 16 AT hangi marka olabilir...

Günün son resmi..

20131226_162232.jpg

20131226_162049.jpg

20131226_162016.jpg

Diskler balatalar-Keçeler filtreler-Ön arka defransiyel şanzuman arazi ve motor yağ değişiminden sonra geldik son aşamaya..
Lastik seçiminde tavsiyenize ihtiyacımız olacak.. bf goodrich all terrain 255 70 16 veya 245 75 16 mı? hangisi uygun olur..

255/70/16 tabanı biraz daha geniş bence iyi durur eskiler 245 ise yan yana koyun bir bakın eskiler iyi ise ben alayım :smiley:

anlamadığım bir şey var açıklarsanız sevinirim, bu aracı alıp üstüne bir araç parası harcayacağınıza neden daha yeni bir araç almadınız? vergi yüzündenmi?

Açıkcası bilmiyorum.. ama sorunuza cevap vermek isteyen pek çok üye olacaktır..

jeep ve GC başlı başına bir tutkudur, ondan olmasın sakın??

Bir de kafanızda bir proje vardır, marka model hayal gücünüze kalmış artık, yani bir projeyi hayal etmek ve yapıp bitirmek sevdası da ayrı bir keyiftir ki tüm jeep tutkunlarının geçmişinde bütçesine göre irili ufaklı bu tür projeler vardır, Land'cilerde de vardır, toyota'cılarda da..

kısaca;

hayal+heves+bitirmek=sonsuz keyif : ))

bu arada aracın jantları hususundaki tercihini ne oldu?? bunu öğrenmek isterim, bende de şu an 2003 siyah wj var ve yaz için jant+AT lastik kombinasyonu düşünüyorum, sizin tercihiniz ve araçta duruşu bana da fikir verecek... sabırsızlıkla bekliyorum, kolay gelsin...

Son resimlerini aracı yıkadıktan sonra ekleyeceğim.. lastik seçimimizi cooper discoverer at3 255 70 16 jant orj.üzerinde kaldı.

20131227_171708.jpg

20131228_124315.jpg

20131228_131243.jpg

20140108_171926.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR