jeep grand cherokee 4.7 WJ şanzıman ve diff yağ katkı nereden bulunur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan micoz01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,784

micoz01

Kamp I
merhaba arkadaslar,
4.7 wj kasa quadradrive nv247 varilok şanzıman ve diff yağlarını nereden bulabiliriz.
MOPAR VEYA DENK OLABİLECEK YAGLAR.
ON VE ARKA DİFF İCİN 75W 140
OTOMATIK SANZIMAN İCİN ATF4
TRANSFERCASE İCİN MOPAR.
bilgilendirirseniz sevinirim

Etiketler
Ynt: jeep grand cherokee 4.7 WJ şanzıman ve diff yağ katkı nereden bulunur

yetkili serviste katkılar var çok pahalı değil. ben masterdan almıştım geçen ay

mertbirincioglu' Alıntı:
yetkili serviste katkılar var çok pahalı değil. ben masterdan almıştım geçen ay
on arka lsd diff icin katkıları buldum 120ml lik kucuk sise.tane fiyat 35 TL
yagları aramaya devam ediyoorum.
bulamadim 75 w 140

kısa bilgi:
JEEP GRAND CHEROKEE WJ KASA(1999-2004)
on arka varilok yani quadra drive modellerde şiddetle tavsiye edilen urunler,
sentetik 75w 140 on aks ve arka aks eger offroad,heavy duty veya tekne karavan çekecek ise 75w 140 yine arka aks ta da kullanilmalidir.
****SADECE 1999 MODEL WJ DE ONLER 80W90.
****SONRASI MODELLERDE KESINLIKLE ON DIFERANSIYELDE 75W 140 KULLANILMALIDIR.
dikkat:
ozel servislerin ankaradan istanbula adanadan antalyaya kadar sordum sorusturdum,80 90 kullandiklarini 75w 140 hem pahalı hemde zor bulundugunu soylediler.
ve can alici nokta NV247-245 TRANSFERCASE İCİN sadece ve sadece MOPAR KULLANILMASI GEREKTIGINI (2LT KADAR) SOYLEDIGIMDE MAALESEF AYNI CEVABI ALDIM.CUNKU YOK PIYASADA VE PAHALI DENILDI.
YURT DISINDAN GETIRTTIRIYORUM.

MOPAR TRANSFER CASE YAĞ, ---LITRESI 22 EURO(BU YAG YERINE MUADIL OLMADIGI ICIN COK FAZLA FIYAT)
MOPAR ATF 4 OTOMATIK SANZIMAN FULLN SENTETIK YAG-- LİTRE 10EURO
VEE 75 W140 SENTETIK DIFF YAĞ.. LITRE 10 EURO
MOPAR LSD KATKI TANESI 35 TL
WWW.EBAY.DE
ARACINI SEVEN HERKESE MASRAFTAN KACINMAMASI VE BU URUNLERI KULLANMASI SIDDETLE TAVSIYEDIRRR.
YARDIMI OLAN VE OLACAK ARKADASLARA PAYASIMLARINDAN DOLAYI TESEKKUR EDERİM

75w/140 ve 80w/90 numara yağlar bütün yağcılarda olması lazım .bizde var ama mesafe uzak.

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Wj Şanzıman Ve Diff Yağ Katkı Nereden Bulunur

Selam Micoz01 Benim Atf4 Yagina İhtiyacim Var Yardimci Olabilirmisiniz Ebay A Baktm Ama Bisey Anlamadm Uyelik Falan Aracm Wj 2001 4.7 Simdiden Tsk

huseyin brc' Alıntı:
Selam Micoz01 Benim Atf4 Yagina İhtiyacim Var Yardimci Olabilirmisiniz Ebay A Baktm Ama Bisey Anlamadm Uyelik Falan Aracm Wj 2001 4.7 Simdiden Tsk
Amannn amannnn sakın yurt dısından yag isine girme.
Kargo ile gelecek degil mi.
Ben nşr dafa giristim o ise gumruge takıldı. Oderiz dedim yine vermediler beyanname actirmmam gerektigş ve yaglarin tahlile gidecegi soylendi. Her yolu denedim mumkun degil. En son kolay yolu ne bunun dedim. Adam insafa geldi geri gitsin abi ordan baska gelen bir arkadas olursa onla yaninda getirsin dediler.
Gelen gidenn oldukca soyluyorum getiriyorlar.
Sorayım gelen giden olursa veya daha once getirdigim kullanmamis olanlar veya yedek alanlar olmustu.
Seve seve yardimci olurum

kaptan_11' Alıntı:
75w/140 ve 80w/90 numara yağlar bütün yağcılarda olması lazım .bizde var ama mesafe uzak.
75w 140 yag bulursan haberimiz olsunda bosa o kadar yurt disindan getirtme yorgunlugu ile ugrasmayalim.
Maalesef piyasada yok.bulursanda litresi 70-100 tl diyorlar.
Elf 75 140 bulursanizda sakin almayin sentetik degil birdefa ayrica transit fordlarda kullanirlar. Aman aman diff elinizde kalir.:::smiley:)))

huseyin brc' Alıntı:
Atf 4 yag buldum ustadimm.
Numara yazarsan haberlesiriz
2-3 kutu 4 lt lik var. Ellerinde litre fiyatı 30-35 tl maximum.senin zaten 2 X 3.940 lt alman gerekir. Komple sanzıman inmemis sadece filtre ve yag degisimi icin max 7 lt gerekli(6.7lt)
Kapali orjinal.
İrtibata gecersersen veririm numaralarini haberlesirsin.
Face book ta da var reklamlari.
Tanıdık bildik yer yanlıs yapmazlar

MOPAR diff katkısı piyasada yok deniyor.bir cok sehir ve yere sordum. Tutturmuslar yok amerikan baska biseyler var. Kutu beyaz birkac ingilizce kelimenin yazdigi urun sise mopar ile ayni.
Arkadasimizin aracinda 75w140 sentetik yagida bozdu. Vınlama basladi. Neyseki hemen erken farkettikte yagi degistirdik. Vınlama yok oldu.
Israrla mopar isteyin lsd koruyalim derken ugrasmayain baska problemle.

Atf 4 yag buldum ustadimm.
Numara yazarsan haberlesiriz
2-3 kutu 4 lt lik var. Ellerinde litre fiyatı 30-35 tl maximum.senin zaten 2 X 3.940 lt alman gerekir. Komple sanzıman inmemis sadece filtre ve yag degisimi icin max 7 lt gerekli(6.7lt)
Kapali orjinal.
İrtibata gecersersen veririm numaralarini haberlesirsin.
Face book ta da var reklamlari.
Tanıdık bildik yer yanlıs yapmazlar

Tesekkürler üstad ustamla konusayım ararm sızı ıns iş yogunlugundan siteye giremedim kusura bakmayın

Selamlar,
OTOMOPAR OTOMOTİV olarak Amerikan araçlarının (JEEP-DODGE-CHRYSLER-GM) tüm yedek parçalarının ve her marka aracın OTOMATİK ŞANZIMAN yedek parçalarının iç ve dış ticaretinde sizlere hizmet vermekteyiz.
TÜRKİYE genelinde 4 şubeye sahibiz. Geniş stoklarımızla müşteri memnuniyeti adına kaliteli parça ve uygun ücretlerle sizlere hizmet vermekteyiz.
Alt takım,kaporta, motor kulakları,elektronik ve dış aksam,aydınlatma , motor ve şanzıman parçaları stoklarımızda mevcuttur.
Aracınızla ilgili teorik bilgileri ve arıza konularında nasıl çözüm sağlayabileceğinizi, müşteri memnuniyeti adına size sunmaktayız.
-Aracınızın yağ dolum kapasitesi,
-Ne tür marka ve hangi kodlu yağ konulur,
-Parça ve markalar hakkında bilgi,
VB. Gibi konularda sorularınıza elimizden geldiği kadarı ile yardımcı olmaktayız.
Bu tür bilgiler ve sipariş etmek istediğiniz parçalar hakkında lütfen aşağıdaki telefon numaramız ile iletişime geçiniz,iş yoğunluğu nedeni ile web sitesinde fazla aktif olamamaktayız.
İLETİŞİM:FERDİ ESEN
İZMİR BÖLGE AMERİKAN PARÇA TEDARİK VE SATIŞ UZMANI
0.541 212 9748
İLETİŞİM:ONUR CAN ÖZATA
OTOMOPAR GENEL MÜDÜRÜ
0.543 285 1021

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR