<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 164962" data-quote="iisakara" data-source="post: 1464364"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1464364"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1464364">iisakara' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Necip bey teşekkür ederim<br />
“ ateşleme sistemi soğutma sistemi şanzıman difransiyel bakımları depo temizliği benzin pompası yeniledim” demişsiniz bu işlemler için ne kadar bi para ödediniz.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>buji, buji kabloları, distributör kapağı ve tevzi makarasını aldım kendim değiştirdim. parçalar toplam 500-600 tl civarı tuttu.<br />
<br />
radyatör alt ve üst hortumları, termostat, devirdaim pompası, fan termiği , radyatör bakımı ve bazı çürüme ihtimali olan ara bağlantı boruları değişti. bide periyodik bakım yapıldı. yanlış hatırlamıyorsam 1900 civarı işçilik dahil ödeme yaptım.<br />
<br />
depoyu temizliği için işçilik ne ödedim hatırlamıyorum. benzin pompası olarak bizim komple şamadrıalı sistemin içindeki pompanın muadili bosch pompa takıldı 150 tl civarı bişeydi. <br />
<br />
difransiyel yağları değişimi ön difransiyelin rulmanlarının değişimi ayarlanması vs 750 tl verdim.<br />
<br />
ajandamda yaptığım işlemler ve ücretleri tek tek yazıyor aklımda kaldığı kadarıyla aşağı yukarı bunlardı rakamlar.</div>