Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,092
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....

Yaw derdiniz yemek olsun hepiniz bendensiniz hemde şık bir mekanda havuz başında ve otopark sorunu olmayan bir yerde :D :D :D

ZJ ye binen adam cimri mi olurmuş :D :D :D

Not: Ben bir vbuletin forumu adminiyim elim halen smf foruma da alışamadı :D

Teknokta' Alıntı:
Yaw derdiniz yemek olsun hepiniz bendensiniz hemde şık bir mekanda havuz başında ve otopark sorunu olmayan bir yerde :D :D :D

tmm o zaman hadi giyindim ben ;D

Estafurullah forumlar için bir kaç script yani kod veri tabanı ve arayüz vardır dünyada en yaygın olanı jelsoft tarafından ücretli olarak dağıtılan lisanslı bir script olan vBulletin dir smf ise şu an burada kullandığımız ve harhangi bir lisanslamaya tabi olmayan sistemin adıdır ara yüzleri farklı olduğu için burada mesaj yazmaya elimin alışmadığını söylemek istemiştim

Tamamdır hiç problem değil :D

Şaka bir yana hoş bir mekan şu an hazırlanmakta az bir bakım işi var daha sonra yani bu bakım ve hazırlık işi biter bitmez yönetici arkadaşlarla konuşup bir organizasyon yapabiliriz

Teknokta' Alıntı:

Şaka bir yana hoş bir mekan şu an hazırlanmakta az bir bakım işi var daha sonra yani bu bakım ve hazırlık işi biter bitmez yönetici arkadaşlarla konuşup bir organizasyon yapabiliriz

Vakitli haber verinde .Bizim gibi İstanbul'da olanlar kendini ayarlayabilsin ;D

Teknokta' Alıntı:

güzel olur neticede zj ciler elit insanlardır, el üstünde tutulmaya alışmışlardır, hepsi birer salon erkeği olmakla birlikte ayrıcada şımarıktırlar :D mekan ankaranın neresine düşüyo? ben çayyolundayım kafamda burda park caddesinde güzel bi yerde toplanmak var aslında ama şehre uzak buralar..
aslında bu öğlen ankara grubunda bi arkadaşın oto yıkamacısında toplanılıyodu, ben polatlıda olduğumdan katılamadım, ne oldu onu da merak etmekteyim

Mekan gölbaşında göle nazır :D :D :D

Teknokta' Alıntı:
Mekan gölbaşında göle nazır :D :D :D

Göl başınadaki resort otelde mesleğimle ilgili eğitim seminerlerine gelmişliğim var... Çok güzel bir yer... Üşenmem gelirim ben..
Ayhanbursa duymasın. Ulan nerede beleş var yapışıyorsun der.. Yaktığım yakıtı hiç hesaba katmaz (V8) .. Tamamen muhabbetedir benimkisi yanlış anlaşılmasın. Yoksa vallahi maliyetini kurtarmıyor yediğim içtiğim. ;D

Gölbaşı iyidir öğrenciliğimden beri benim favori mekanımdır severim kendilerini :D

Bu arada yediğin içtiğin senin olsun yaktığın zaten petrolcülere gidiyor meretin peygamber vitesi yokki yolda iki salla bir bağla cuma namazı tarzında gelesin :D :D :D

Teknokta' Alıntı:
Gölbaşı iyidir öğrenciliğimden beri benim favori mekanımdır severim kendilerini :D

Bu arada yediğin içtiğin senin olsun yaktığın zaten petrolcülere gidiyor meretin peygamber vitesi yokki yolda iki salla bir bağla cuma namazı tarzında gelesin :D :D :D

Yaksın be hocam. Canı sağolsun...
Afedersiniz tuvalet ihtiyacınız olmasa mola bile vermenize gerek kalmıyor. O kadar rahat bir yolculuk vaad ediyor bizim araçlar.. Varsın yaksıın...

Bir aydır kendime bir 4x4 arıyordum yanlış anlamasın japon (nissan hariç) kullanan arkadaşlar ama onlar bana hiç mi hiç arazi taşıtı gibi gelmiyordu adeta yükseltilmiş otomobil gibi görünüyordu gözümde niyetimi 96-99 arası bir Range Rover 4,6 HSE ye bozmuştumki bir araştırmadan sonra motor ömürlerinin uzun olmadığı parça ve servis problemleri yaşadığını çok sık sanayiye gitmekten ordakilerle akraba olacağımı falan öğrendim ve cherokee aldım iyiki de almışım diyorum son 3 gündür keyifli keyifli sürüyorum ancak yarın bunun da sanayi olayı başlayacak sanırım araçta hafiften bir gezinme var bir ön takım görsün yağı balataları vs bir gözden geçsin diye düşünüyorum ama asıl kafama takılan olay başka ankarada bildiğiniz şöyle adam gibi detaylı temizlik yapan bir yer varmı aleti bir güzel temizleteyim diye düşünüyorum malum çoluk çocuk biniyoruz

Şu an bahsi geçen yerin sahibi site üyesi 4x4 kullanıcılarına özel ihtimam gösterir ve özel fiyat uygular (Ozan bey) ... Başka yer aramanıza gerek yok diye düşünüyorum.. Bizim alfonse'de aracınızla ilgili gerek arıza gerek teknik konu gerekse arazi modifiyesi hususunda derya gibidir. Bilgi kiitapçığından daha fazla şey bilir ZJ'lerle ilgili. Kendisiyle tanışıp ondan yardım alabilirsiniz. Yüzyüze oturup konuşmayı bir şeyler yiyip içip paylaşmayı sever. İyi bir ZJ dostudur..
Diyelim ki öyle değil bunları yazdığım için aksi bir davranış gösteremez. ;D Hadi sağlam bir kaynak sağladım size unutmayın bu kıyağımı :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Şu an bahsi geçen yerin sahibi site üyesi 4x4 kullanıcılarına özel ihtimam gösterir ve özel fiyat uygular (Ozan bey) ... Başka yer aramanıza gerek yok diye düşünüyorum.. Bizim alfonse'de aracınızla ilgili gerek arıza gerek teknik konu gerekse arazi modifiyesi hususunda derya gibidir. Bilgi kiitapçığından daha fazla şey bilir ZJ'lerle ilgili. Kendisiyle tanışıp ondan yardım alabilirsiniz. Yüzyüze oturup konuşmayı bir şeyler yiyip içip paylaşmayı sever. İyi bir ZJ dostudur..
Diyelim ki öyle değil bunları yazdığım için aksi bir davranış gösteremez. ;D Hadi sağlam bir kaynak sağladım size unutmayın bu kıyağımı :smiley:

Üstad hangi yerin sahibi anladıysam sarışınsız kalayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,034
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri