Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,124
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32175.0

Burası hocam Bizim alfonse aynı anda iki organizasyon yaptığı için peşpeşe ben karıştırdım. Burada bugün toplandı bazı Ankaralı gezenbilirciler. Ben bu sayfada bahsetti diye hatırlıyorum.. Kusura bakmayın...

Etiketler

Şu sanayideki işler bi bitsin anında damlayacağım çok iyi oldu bu benim için teşekkürler

Teknokta' Alıntı:
Şu sanayideki işler bi bitsin anında damlayacağım çok iyi oldu bu benim için teşekkürler

Sanayideki işleriniz nedir bilemiyorum tabi. İstanbul'da olduğum içinde yalnızca sitede okuduklarımla verilmiş bir cevap olacak. Genel kanı Akgün oto olarak benim gördüğüm kadarıyla. Herkes tecrübesinden bahsediyor sitede.. Bilmiyorum tanıyormusunuz.. Ankara'daki ZJ sahipleriyle istişaresini yaptıktan sonra gidin sanayiye derim ben..
İyi geceler...

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim bu aletin yabancısıyım şu an kullanma kılavuzunu indiriyorum bir yandan bir yandan da okuyorum

Ankarada servis konusunda pek sıkıntı yaşamam doğma büyüme ankaralı ve uzun süre 2. araç ticareti yapmış biri olarak sanayide gerçekten güzel dostluklarım oldu Jeep konusunda Akgün&Aydın Ankaranın 1 numarasıdır diyebilirim. Ayrıca ankaradaki öncelikle klasik amerikan otomobil sahipleri ile yine jeep kullanıcılarının iyi tanıdığı Özkanlar da bu konuda iyidir. Ancak ben özellikle uzun süre bineceğim araçlarımı sadece bir tek kişiye götürürüm kendisi 70 yaşında dünya tatlısı bir insandır eski amerikan ustalarından birisidir. Servisine giden müşteri yelpazesi belli olan bir yer ben 17 yıldır onun müşterisiyim aracım ne olursa olsun çok güzel ve itinalı bir şekilde servis görmüştür. Sözün özü servis konusunda bir sorun yaşamam sanırım ama yaşarsamda gideceğim ikinci adres yine aynı ustamın arkadaşı olan Akgün&Aydın ın Aydın ustası olur

Teknokta' Alıntı:
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim bu aletin yabancısıyım şu an kullanma kılavuzunu indiriyorum bir yandan bir yandan da okuyorum

Ankarada servis konusunda pek sıkıntı yaşamam doğma büyüme ankaralı ve uzun süre 2. araç ticareti yapmış biri olarak sanayide gerçekten güzel dostluklarım oldu Jeep konusunda Akgün&Aydın Ankaranın 1 numarasıdır diyebilirim. Ayrıca ankaradaki öncelikle klasik amerikan otomobil sahipleri ile yine jeep kullanıcılarının iyi tanıdığı Özkanlar da bu konuda iyidir. Ancak ben özellikle uzun süre bineceğim araçlarımı sadece bir tek kişiye götürürüm kendisi 70 yaşında dünya tatlısı bir insandır eski amerikan ustalarından birisidir. Servisine giden müşteri yelpazesi belli olan bir yer ben 17 yıldır onun müşterisiyim aracım ne olursa olsun çok güzel ve itinalı bir şekilde servis görmüştür. Sözün özü servis konusunda bir sorun yaşamam sanırım ama yaşarsamda gideceğim ikinci adres yine aynı ustamın arkadaşı olan Akgün&Aydın ın Aydın ustası olur

Hocam bu durumda benim yardımcı olma çalışmam biraz zevzeklik olmuş :smiley:
Ama neticede tamamen yeni üye olmanız ve araca yabancı olma ihtimaliniz düşüncesiyle yardımcı olmak maksatlıdır. Bir çok kişi yanlış kişilerin eline düşüp aracından soğuyor. Amacım ZJ'cilerin arabalarına gönülden bağlanmalarıdır..
Kusura bakmayın.
Selamlar...

Estafurullah tam aksine yaklaşımınız beni cidden çok mutlu etti kendimi evimde hissettim dediğim gibi ben bu aracın yabancısıyım gönlüm deneme yanılma yönteminden ziyade kurallarına uygun bir şekilde kullanıp uzun süre verimli çalışmasını sağlamaktır.

Dedim ya kendimi burada çok rahat hissettim bizim forumun tayfası yokluğumu inceden sezinleyip msn de sıkıştırmaya başladılar bile ama burada sizlerle olmak çok hoş site genel anlamıyla da araçlar konusundaki bilgi paylaşımıyla da epeyce doyurucu buradan emeği geçen tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim

Teknokta' Alıntı:
Estafurullah tam aksine yaklaşımınız beni cidden çok mutlu etti kendimi evimde hissettim dediğim gibi ben bu aracın yabancısıyım gönlüm deneme yanılma yönteminden ziyade kurallarına uygun bir şekilde kullanıp uzun süre verimli çalışmasını sağlamaktır.

Dedim ya kendimi burada çok rahat hissettim bizim forumun tayfası yokluğumu inceden sezinleyip msn de sıkıştırmaya başladılar bile ama burada sizlerle olmak çok hoş site genel anlamıyla da araçlar konusundaki bilgi paylaşımıyla da epeyce doyurucu buradan emeği geçen tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim

Sizin sitenin linki varsa atarsanız incelemek isterim...

Forum kurallarına aykırı olurmu diye tereddüt ettiğimden linkini paylaşmamıştım ama dilerim yanlış anlaşılmaz

www.eywah.biz

Yok abi niye yanlışanlaşılsın. Menfaat sağlayıcı reklam maksatlı olmadıktan sonra.. Ki onlar için bile bölüm var. Bu tip sayfalarda uygun değil o kadar..
Size iyi geceler diliyorum. Ben sabah güne çok erken başlayanlardanımda. Yatayım artık. Biraz sizin siteyi gezip uyuyacağım.
Hoşçakalın...

Teşekkür ederim size de iyi geceler aslında bende sabahın köründe kalkacağım daha aletin devir işlemlerine koşturacağım sonra malum bir kaç gün sanayide usta muhabbeti edeceğiz sonra keyifle bineceğiz inşallah

Bu arada kendi sitemde imzama koyduğum o resmi görmemiş gibi davranırsanız sevinirim yoksa burada epey dayak yerim gibi geliyor bana :D :D :D

Herkese Selam,

Öncelikle haftasonu buluşmayla ilgili bişey yazamadığım için kusura bakmayın, malum misafirler vardı, onlarla ilgilenmek zorunda kaldım :smiley:

Toplantıda çok fazla kalamadığım için özürlerimi kabul edin, daha önce söylediğim gibi haftasonu için çok önceden yapılmış planlar vardı, buluşmadan çok geç haberdar olduğum için iptal edemedim.

Yine de, kısa bir süre için de olsa, diğer jeep kullanıcılarıyla tanışmak benim için büyük zevkti, umarım bundan sonra daha sık bir araya gelme fırsatı buluruz.

Herkese tekrar sevgiler, saygılar... :smiley:

Alfonse mekana geldim ta Zonguldaktan damsız girilmez dediler. Tekrar tersine döndüm dam almaya rüzgarda dam uçmuş yoksa gelicektim inanki. :-\ ;) ;D
Alfonse' Alıntı:
Selam,
Ben şu anda J. Cook' tayım.....

Gelebilen herkesi bekliyoruz....

Alfonse...

mezeci_67' Alıntı:
Alfonse mekana geldim ta Zonguldaktan damsız girilmez dediler. Tekrar tersine döndüm dam almaya rüzgarda dam uçmuş yoksa gelicektim inanki. :-\ ;) ;D

bende cj'ile gelip gürültü yapmayayım diye gelmedim :D

memorian' Alıntı:
güzel olur neticede zj ciler elit insanlardır, el üstünde tutulmaya alışmışlardır, hepsi birer salon erkeği olmakla birlikte ayrıcada şımarıktırlar :D mekan ankaranın neresine düşüyo? ben çayyolundayım kafamda burda park caddesinde güzel bi yerde toplanmak var aslında ama şehre uzak buralar..
aslında bu öğlen ankara grubunda bi arkadaşın oto yıkamacısında toplanılıyodu, ben polatlıda olduğumdan katılamadım, ne oldu onu da merak etmekteyim
Oto yıkamacısı değil orası...
Müsadenle düzeltmek zorundayım Bertan...

Ciddi işler yapılıyor orda....

Keşke gelseydin.... Sonra Möhye Off-Road Parkuruna gittik.... Çok eğlendik makinalarla çok..... Özellikle Ozan.... :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Şu an bahsi geçen yerin sahibi site üyesi 4x4 kullanıcılarına özel ihtimam gösterir ve özel fiyat uygular (Ozan bey) ... Başka yer aramanıza gerek yok diye düşünüyorum.. Bizim alfonse'de aracınızla ilgili gerek arıza gerek teknik konu gerekse arazi modifiyesi hususunda derya gibidir. Bilgi kiitapçığından daha fazla şey bilir ZJ'lerle ilgili. Kendisiyle tanışıp ondan yardım alabilirsiniz. Yüzyüze oturup konuşmayı bir şeyler yiyip içip paylaşmayı sever. İyi bir ZJ dostudur..
Hadi sağlam bir kaynak sağladım size unutmayın bu kıyağımı :smiley:

Teşekkür ederim Alpaslan, Sağol.. Büyütme bu kadar.... İki tane şey biliyoruz, paylaşıyoruz, o kadar....

"Diyelim ki öyle değil bunları yazdığım için aksi bir davranış gösteremez. ;D" : Bunu anlamadım ama.... :smiley:

mezeci_67' Alıntı:
Beni arasaydın, bütün eksikleri hallerdeim abi :smiley:

Sağlıcakla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri