<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Jeep Wj 4.7 2001 Yan Aynalardan Biri Tam Olarak Kapanmıyor</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="holydevil" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
holydevil' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ayna camı sökümünü aşağıda ki linkte anlatmışlar. Sakın kanırtma yoluna gitmeyin. Bende de aynı sorun vardı. Ama biri aynayı tekrardan manuel olarak kapamayı deneyince düzeldi. Sanırım tekrar yerine oturdu.<br />
<br />
http://www.wjjeeps.com/mirrors2.htm
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Cevabınız icin sağolun,<br />
Biri kapanmayan aynayı mı manuel olarak kapatmıs?Sonra dügmeden acıp kapatınca mı düzeldi?Benim sürücü tarafındaki aynanın 3te 2si kapanıyor ama camın bittigi yerdeki aynanın ücgen plastigine, aynanın cercevesi carpıyor,carptıgı icin duruyor,eger carpmasa daha gider,fakat dönme açısında hata oluşmus,yani diger aynada yani yolcu tarafındaki aynada tam kapandıgı halde ücgen plastige değme yok,ve aracla paralel,fakat sürücü tarafında aynanın dönüsünü yapan sistemde ne olduysa ordaki dönüs acısı bozulmus,acarken bi sorun yok,tam olarak acılıyor,aynanın motoru oldugu icin ellede kapatmak sakıncalı olabilir,fakat ellede kapatsam yine üçgen plastige carpıyor.Dıstan dönen kısma wd 40 pas sökücü sıktım ama malesef düzelmedi,bi ara dönen kısmı yağlamayı düsünüyorum.Olmazsa sitedeki acıklamayı yaza dogru uygulamayı düsünüyorum.Sizin aracınız hangi model?</div>