Jeep Wrangler Dünya'nın Tepesinde

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,969
Ynt: Jeep Wrangler Dünya'nın Tepesinde

Abi valla sanki 1cm civarı ön taraf indi gibi... tampon en az 30kg, 9,5ti winch 40kg civarı, winch tablası, alt grill guard felan 100kg tahmin ettik valla. ama tank gibi oldu haydut :smiley: lift kit lazım diye bizim Can'ı gaza getiriyorum ama offroad amaçlı değil araba av amaçlı.. fazlası ile yetiyor.. Senin arb tampon kaç kilo abi? warn'un sacı 6mm valla..

Etiketler

formun başındaki resimlerde de aynı tampon var..

70 kg.tampon+35 kg vinç...Yükseltme kiti takmadan zaten kullanılamıyormuş...Eğer yükseltme yapmasaydım ARB yi çıkaracaktım 2.5 cm çöktü...(heralde dengelenecek)
tamponun altında daha kalın saçtan platform var...hepsi ağırlık yapıyo...bende şaşırdım..ama sonuçta off-road için yapıyorlar bu tamponu..daha hafifi olamazmıydı diye merak ediyorum..ARB nin diğer araçlar için olanıda aynı dizayn ..örneğin LR3 için...

Valla karınca yürüyüşünü en iyi yapabilen standart bir alet bu..hastayım buna...lego gibi oynayabiliyorsunda...5 kapısına yetişemedim :(

bende seviyorum, CJ'le bir sürü ortak yanı var :D
asfalttada 170 felan gidiyo ama tam bir eşşek.. huysuzluklarıda var ..yani safkan dedeleri gibi :smiley:

Evet ..bir çok araçın lighta döndüğü günümüzde Jeep'e bir alkış lütfen :D

orkun bakiyorum aleti coktan sahiplenmissin hayırdır ? 10 sene sora sana hibe etcem bunu ben bayandan arazi gormemis jk diye satarsın

haha varya tam cevap verecektim lastik arıyorum dediğin mesajına
muhaaaa tahmin ettim vazgeçtim :smiley: bıktım artık sana hizmet vermekten kesiyorum makbuzu :smiley:

kendini tanıt serbest muhabbet ve tanışma köşesinde...

ben fuarda incelemiştim çok ii yapmışlar ama iç mekan çok plastik oda kalitesini düşürmüş..

Araçla 3000 metre tırmandık. Oksijen azalıyor ve araç motoru çalışırken sorun yaşıyor. 6600 metrede bu sorunu nasıl çözmüşler acaba? orda nerdeyse hiç oksijen yok...
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı ?

Çok iyi bir araç ama içinin her tarafı plastik bu off road dan çıktıktan sonra temizlemesi çok basit ama kaliteyi düşürmüş.Daha iyi bir taban kaplamasıyla daha şirin daha modern yapılabilirdi.

pajerocyprus' Alıntı:
Araçla 3000 metre tırmandık. Oksijen azalıyor ve araç motoru çalışırken sorun yaşıyor. 6600 metrede bu sorunu nasıl çözmüşler acaba? orda nerdeyse hiç oksijen yok...
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı ?

bu tarz testlerde firmalar hep motor elektronik kontrol ünitesine müdahele için bilgisayarlı bir mühendis bulunduruyorlar. hava yakıt karışımı için mutlaka elektronik üniteye müdahele etmişlerdir. yoksa bahsettiğiniz gibi imkansız.

forumda bir mitsbishi l200 kullanıcısı bahsettiğiniz konuya değinmişti, serviste bunun için ayarlama yapabiliyorlar.

jeep rubiconun cok özellikleri var aslında televizyonda tanıtımını yapıyorlardı arazide olsun aslfatta olsun arac tammen uydu yönteminde cok guzel aksusuar yapılıa param olsa alırım önce jeepe 38 lik lastik 10 inç cant yukseltme liftleri yuksetirim yayları hidrolik yay atarım tabiki param olsa neler yapılır neler jeep rubicon her oynamaya gelir amerikanın son model jeepleri tabiki offroad olarak kullanılıyor 1946 model vs 1989 kadarı cifliklerde yatıyor amerikada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR