Hiç bir ek aksesuarı bulunmayan, tamamiyle orjinal Jimny aracım için hem arazide hem de asfaltta kullanabileceğim lastik arıyorum. Ölçüleri 205/70/R15.
BF Goodrich' in bu boyutlarında A/T lastiği yokmuş (bayilerin söylediğine göre). Pirelli Scorpion A/T Plus da bulamadım. Bir tek Goodyear Wrangler A/T Adventure var.
Aradığım bu özellikte lastik için tecrübeli üyelerden tavsiye, bilgi alabilir sem çok mutlu olurum.
Hiç bir ek aksesuarı bulunmayan, tamamiyle orjinal Jimny aracım için hem arazide hem de asfaltta kullanabileceğim lastik arıyorum. Ölçüleri 205/70/R15.
BF Goodrich' in bu boyutlarında A/T lastiği yokmuş (bayilerin söylediğine göre). Pirelli Scorpion A/T Plus da bulamadım. Bir tek Goodyear Wrangler A/T Adventure var.
Aradığım bu özellikte lastik için tecrübeli üyelerden tavsiye, bilgi alabilir sem çok mutlu olurum.
Selam Şeref Bey,
Peki taban genişliği 215 olması yakıt artışı haricinde başka bir dezavantaj yaratır mı?
Ve tabi yanak yüksekliğinin 75' e çıkması sıkıntı yaratır mı?
Teşekkürler Onur Bey. Jant ebatını değiştirmek istemiyorum, çok masraflı olacak yoksa. Dün BFGoodrich'in AT 215/75/R15 i önerdi bir lastikçi ama emin olamadım. Lastiğin çamurluğa sürtmesinden ve başka sorunlar çıkartma ihtimalinden endişeleniyorum.
Tabi muayene zamanı da lastikleri değiştirip gitmek gerekecek (bu en son düşüneceğim ve en önemsiz şey)
Selam Şeref Bey,
Peki taban genişliği 215 olması yakıt artışı haricinde başka bir dezavantaj yaratır mı?
Ve tabi yanak yüksekliğinin 75' e çıkması sıkıntı yaratır mı?