Bill187
Ana Kamp
[size=12pt][size=10pt]Arkadaşlar takip edenler bilir, aracıma yaptıklarımı sürekli buradan paylaşmaya çalışan Jimny'ci bir dostunuzum.2 hafta önce gene bazı modifiyelere girişmiş çok istediğim havalı ARB kilit bulunamadığı ve çok pahalı olduğu için mekanik %100 kilit uygulamasını aracıma yaptırmıştım.Şu an bir arkadaşımın Yurt dışı bağlantısı sayesinde havalı kilit getirtme ve taktırma durumundayım.Baştan beri istediğim havalı kilit maliyetine rağmen beni cezbetmiş durumda(maliyeti benim için 3000TL civarı olacak gibi gözüküyor).Bu sebeple aracımda 2 hafta takılı kalan Mehmet Becce mekanik %100 kilit tarafımdan satılıktır.Tüm işlemleri belki Türkiye'nin en iyi suzuki ustalarından olan Ahmet usta tarafından Sena Jeep'te yapılmıştır.Ahmet ustaya tarafından ürün 2 hafta sonra sökülmüş ve ona göre ürünün '0' dan hiç bir farkı yok.Hatta denediği ve sorunsuz olduğu için daha bile avantajlı(mehmet beccenin gelen her parti kilitleri de denenmekteymiş zaten).Şu anda fiyatı 350 euro+kdv+korgo şeklinde 900TL civarı ve piyasada bulmak çok çok zor.Ben 750TL gibi bir rakama Jimny'ci bir dosta vermeyi düşünüyorum.Gerekli bilgi Ahmet Ustadan da alınabilir.Şu anda bulunmasının zorluğu ve fiyatı itibariyle ciddi fırsattır.Ankara içi elden teslim olur.Onun dışında Türkiye'nin her yerine kargolanır.İlgilenen arkadaşlar için numaram 0533 321 72 62[/size][/size]