S s-works Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 26 Ağu 2011 #1 Arkadaşlar merhaba; Jimny'lerde benzin uyarı sinyali "sarıdan" sonra "kırmızı" oluyor mu. yoksa sadece sarı uyarı ışığı mı var ? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba; Jimny'lerde benzin uyarı sinyali "sarıdan" sonra "kırmızı" oluyor mu. yoksa sadece sarı uyarı ışığı mı var ? Şimdiden teşekkürler.
kursad_hho Size doesn't matter, If it is JIMNY Mesajlar 91 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 26 Ağu 2011 #2 Ynt: Jimny Benzin Uyarı Sinyali Hakkında s-works' Alıntı: Arkadaşlar merhaba; Jimny'lerde benzin uyarı sinyali "sarıdan" sonra "kırmızı" oluyor mu. yoksa sadece sarı uyarı ışığı mı var ? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... hiç kırmızıyı görmedim..
Ynt: Jimny Benzin Uyarı Sinyali Hakkında s-works' Alıntı: Arkadaşlar merhaba; Jimny'lerde benzin uyarı sinyali "sarıdan" sonra "kırmızı" oluyor mu. yoksa sadece sarı uyarı ışığı mı var ? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... hiç kırmızıyı görmedim..
burhankaynar Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul nurtepe Web www.burhankaynar.com 26 Ağu 2011 #3 Ynt: Jimny Benzin Uyarı Sinyali Hakkında bende görmedim kırmızıyı sarı yanınca gırıyorum benzıncıye ve yarısından fazlası vergi olan benzını ıcım yanarak alıyorum
Ynt: Jimny Benzin Uyarı Sinyali Hakkında bende görmedim kırmızıyı sarı yanınca gırıyorum benzıncıye ve yarısından fazlası vergi olan benzını ıcım yanarak alıyorum