Jimny için Off road değil on road için yardım..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 1tan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,557
Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım..

kara kutu:smiley:

image.jpg

Etiketler

1tan' Alıntı:
jantlarimizi plasti-dip le kapladık:smiley:

Jantlarınız çok güzel olmuş güle güle kullanın bende düşünüyordum ama malum bol çamur, kar, su vs olumsuz koşullar boya çok dayanmaz gibi. Plasti -Dip nasıl bir uygulama folyo benzeri bir kaplama mı yoksa farklımı biraz bahsedermisiniz?

CKAYA' Alıntı:
Jantlarınız çok güzel olmuş güle güle kullanın bende düşünüyordum ama malum bol çamur, kar, su vs olumsuz koşullar boya çok dayanmaz gibi. Plasti -Dip nasıl bir uygulama folyo benzeri bir kaplama mı yoksa farklımı biraz bahsedermisiniz?

işte bende sırf bu nedenlerden dolayı plasti dip kullandım. boya ile aynı özelliklere sahip olmasına karşın bir çok artısı var. mesela kaputtaki derin çiziklerin içini doldurur ve korozyona karşı korur. jantlarda aynı şekilde. janttan demir talaşı kaldıracak kadar sivri çizikler olmazsa kesinlikle hiç bir zarar görmez. jantlarınızı kaplattınız ve off road sırasında kayalar zarar verdi. yedek spreyinizle kendiniz lokal boya yapabilirsiniz. hiç bir solma söz konusu değil. renk uyumsuzluğu söz konusu değil. gerçekten çok başarılı bi ürün. hayalinizi geniş tutun herşeyde kullanabilirsiniz. direksiyonda çatlakmı var? ya da kapı döşemelerinde. hiç sorun yok:smiley: ve istediğiniz zamanda kendiniz 20 dk içinde hiç iz bırakmadan sökebilirsiniz. komple kaplı aracı soyması 20 dk sürüyo. yaptırmayı düşünen arkadaşlar için referans olabilirim. herkese de tavsiye ederim.

Merhaba Birtan Bey,
kaça mal oldu?
teşekkürler
selamlar

Birtan bey ürünün adını veya temin edebileceğimiz yeri söyler misiniz eğer uygulanacak yerde mevcut ise ben Ankaradayım artık başımın çaresine bakacağım :smiley:

CKAYA' Alıntı:
Birtan bey ürünün adını veya temin edebileceğimiz yeri söyler misiniz eğer uygulanacak yerde mevcut ise ben Ankaradayım artık başımın çaresine bakacağım :smiley:

merhabalar. yaptırdığım yerin internet adresini vermem de bi sakınca yoktur umarım. uyarı gelirse de hemen editleyebilrim mesajı.
ama biz off roadçular için zaman içinde vaz geçilmez bi uygulama olacağından da eminim.

http://www.plasti-dip.com/ bu adresten uygulama hakkında fikir edinebilir,
http://www.oldschoolgaraj.com/ burdan da Türkiye'ye bu uygulamayı ilk getiren ve en kaliteli firmadan gereken bilgiyi alabilirsiniz. orda bulunan arkadaşım umuta da benim tarafımdan yönlendirildiğinizi söylerseniz her türlü gereken yardımı ve ilgiyi göreceksiniz.

old school garaj : 0216 315 15 77
umut yücel : 0530 820 56 05

kabasakal73' Alıntı:
Merhaba Birtan Bey,
kaça mal oldu?
teşekkürler
selamlar

merhabalar ben 4 jantımı ve stepne kapağım ile arka tamponumdaki stopları 250 tl ye kaplattırdım.
ama ordaki arkadaşlık ortamı ve ilgi alaka paha biçilemez..

Bilgilendirme için teşekkürler. Sanırım bende uygulayacağım :smiley: baya beğedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR