B bdaylik Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 30 Mar 2012 #1 Forumdaki yazıları okuyunca Jimny'nin bana çok uygun bir araç olacağını düşünüyorum. Sahibinden.com daki ilanlardan beğendiğim araçlar da oldu. Ancak satın almadan önce aracı denemek istiyorum, İstanbul'da bu aracı kiralayabilecek bildiğiniz bir araç kiralama bürosu var mı? ??? Kiralama harici yine bu aracı deneyebileceğim başka alternatifler de olabilir. (jip turları v.b.)
Forumdaki yazıları okuyunca Jimny'nin bana çok uygun bir araç olacağını düşünüyorum. Sahibinden.com daki ilanlardan beğendiğim araçlar da oldu. Ancak satın almadan önce aracı denemek istiyorum, İstanbul'da bu aracı kiralayabilecek bildiğiniz bir araç kiralama bürosu var mı? ??? Kiralama harici yine bu aracı deneyebileceğim başka alternatifler de olabilir. (jip turları v.b.)
savaskarauz Kamp II Mesajlar 255 Tepkime Puanı 29 4 Haz 2012 #2 Ynt: Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü ben de bu aracı merak ediyorum bursada kiralayan var mı bilmiyorum.
Ynt: Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü ben de bu aracı merak ediyorum bursada kiralayan var mı bilmiyorum.
freelander99 Kamp III Mesajlar 882 Tepkime Puanı 47 11 Tem 2012 #3 Ynt: Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü istanbuldayım, isteyen deneme yapabilir, otomatik vitestir.
savaskarauz Kamp II Mesajlar 255 Tepkime Puanı 29 11 Tem 2012 #4 Ynt: Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü hocam zaman zaman istanbulda araç lazım oluyor, sizin araç lpg li benzinli mi? yeriniz anadolu yakasında mı?
Ynt: Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü hocam zaman zaman istanbulda araç lazım oluyor, sizin araç lpg li benzinli mi? yeriniz anadolu yakasında mı?
freelander99 Kamp III Mesajlar 882 Tepkime Puanı 47 11 Tem 2012 #5 Ynt: Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü kiralık değildir, sadece denemek isteyenler için önerme yapmıştım benzinli
Ynt: Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü kiralık değildir, sadece denemek isteyenler için önerme yapmıştım benzinli
savaskarauz Kamp II Mesajlar 255 Tepkime Puanı 29 11 Tem 2012 #6 Ynt: Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü ha anladım, gene de sağolun.