Dizel otomatik Jimny ne güzel olurdu.Japonlar sorunsuzluğu ilk kriter gördükleri için otomatik dizel üretmiyorlar.Subarudada otomatik dizel henüz deneme aşamasında yanılmıyorsam.Yakında dizel otomatiklerin üretimine başlanıyor olabilir.Jimny benzinli otomatik hiç ekonomik değil şehir içi kullanımda 100 kmde 9 lt nin altına kesinlikle düşüremedim.CKAYA' Alıntı:Tuncay abi internette Jimny ile ilgili butun videolari izledim. ;D Seni temin ederek sunu soyleyebilirim ki yaptiklari, yapacaklarinin teminatidir ;D ;D ;D tek eksi yonu yakiti avrupa birligi ulkelerine ithal edilen fakat Turkiye'ye anlamadigim sebeplerle ithal edilmeyen, Ispanya daki Suzuki fabrikasinda uretilen (su an uretilmiyor sanirsam) Renault un K9 dizel motoru(1.5DCI 90hp 200nm tork) olsa tadindan yenmez...
nazito' Alıntı:birde jimny yapamadığı kaza sonrasında ucuz maliyet kaza takla atan araçım için çıkarılan 25bin liralık masraf
KURMAY' Alıntı:Bu aracı sessiz sedasız yavaş kullanmak iyi de bazı durumlarda trafiğin akışına uymak zorunda kalabiliyorsunuz.Ben yaklaşık 2 yıl tek araç olarak kullandım ve bu süre içinde birkaç kez tehlike atlattım.Özellikle İstanbul'da şehir kullanımına hiç uygun bir araç değil.Arazide yapabildikleri şaşırtıcı olmasına rağmen tek araç olarak kullanmayı düşünenlere kesinlikle önermem.Takla atan arkadaşıma geçmiş olsun onu çok iyi anlıyorum,ben sadece kırılan bir aynaya 650 TL. ödemiştim.Bu araç kaskosuz kullanılmaz, parçaları anormal pahalı ve servislerde çoğu parçayı bulamıyorsunuz.Küçücük bir parçayı dahi dışardan gelmesini haftalarca beklersiniz.Herşeye rağmen verdiği keyif kendi boyutuna ve fiyatına göre emsalsiz.
nazito' Alıntı:bende yaklaşık 3 yıl oldu tek araç olarak kullanıyorum araçı rampa yukarı tırmanırken domuza çarptım ön tampon değişimi gerekti bursa şentürkler hem tampon için 1 ay bekletti hemde montaj 2.500 lira masraf çıkarttı 2. bir olayda 10.000 km bakımına giderken ani fren yapmam gerekti ve araçın sağ ön balatası fırladı zoraki durabildim araç bazen istenmeyen hareketler yapabiliyor dediğiniz gibi bu araça kesinlikle kaskosuz ve yalnız binilmez