barış demirci
Yeni Üye
Baslikta da belirtigim gibi Suzuki Jimny icin otomatik veya manuel ne gibi farklar var.
burakuysal' Alıntı:Büyün araçların otomatiği manuel e göre düşük performansdadır. Ayrıca otomatik şanzumanlı araçlar daha çok yakıt tüketir.
- Evet manualle otomatik arasinda bi performans farki oluyor. Malum tekonolji ilerledi, eskiye gore bu farklar azaldi ki manuelinde otomatiginde performans verileri ayni gozukuyor.burakuysal' Alıntı:Büyün araçların otomatiği manuel e göre düşük performansdadır. Ayrıca otomatik şanzumanlı araçlar daha çok yakıt tüketir.
Dusundugum arablar 2011 ve uzeri, mumkun olursa 2013 model... Yakit tuketimi sikinti degilburakuysal' Alıntı:yalnız yarı otomatik ile otomatiği birbirine karıştırmayalım. Yarıotomatik tabiki en son teknoloji isteyince manuel de kullanabiliyorsunuz.
sizin kaç model araç için bu soruyu sorduğunuzu bilemediğim için yüzeysel cevap verdim.
Tabi mesafe kısaldıkça ve dur-kalk arttıkça tüketim de artıyor...
Tuketim sorun degilyasinblgc' Alıntı:Katar gibi bir yerde tüketimin çok da sorun olacağını sanmıyorum, heleki Jimny gibi küçük bir araç için. Benzin fiyatının coladan daha ucuz olduğunu tahmin ediyorum ;D
Burasi Japon Cenneti oncelikle, sonra Amerikan, sonra Kore, Avrupa yok. Saglamliklarindan, parca bulunabilirligi ve maliyet acisindan Japon peynir ekmek. Arabaya benden baska binecek olmadigi icin, maliyeti, parcasi ucuz, bakimi kolay, pratik oldugu, park sorunu olmadigi icin simdilik Jimnyburakuysal' Alıntı:Katar mı? Katarda amerikan cennetinde japon suzuki hem de jimny mi bakıyorsunuz????
Hummer ucuzburakuysal' Alıntı:Anladım bütçe meselesi tabi. Ben orada olsaydım hummer yada land cruiser isterdim. Doyasıya petrol harcamak![]()