Jımny Performans Nasıl Arttıracagız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suziki jimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,068
Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız?

suziki jimny' Alıntı:
arkadaşlar 3-5kw güçle uğraşamadım h.sonu gıttım ZJ 5.2 V8 cherokee aldım :smiley: benım jımny de boşa cıkmıs oldu, malum sıtede ılandadır 148095723. Herheze yardımlarındna ve dostluklarındna oturu teşekkür ederım,

ılgılenen olursa sıteye ozel bır guzellık yapılır.. saygılar

Abicim buji hava filtresiyle basladin grandcherokeyle bitirdin. ilginc bi guc arttirma operasyonu olmus :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

22ye birak hemen aliyim aracini yahu :smiley:

cahidim' Alıntı:
Abicim buji hava filtresiyle basladin grandcherokeyle bitirdin. ilginc bi guc arttirma operasyonu olmus :smiley:

sonunu düşünen kahraman olamaz dedık alakasız bi zıplama oldu ama pısman degılım :smiley: Allah utandırmasın ne dıyelım..

oguzhan3434' Alıntı:
22ye birak hemen aliyim aracini yahu :smiley:

:smiley: burdakılere guzellıgımızı yapacağız elbet ama o kadar da degıl da :smiley: ıkımızın arasında bı yerlerde buluşursak el sıkısırız

suziki jimny' Alıntı:
:smiley: burdakılere guzellıgımızı yapacağız elbet ama o kadar da degıl da :smiley: ıkımızın arasında bı yerlerde buluşursak el sıkısırız
durust olmakta fayda var baska param yok vallahi :smiley:

oguzhan3434' Alıntı:
durust olmakta fayda var baska param yok vallahi :smiley:

kısmet işte.. para olur araç bulunmaz, para çıkışmaz böyle temız arabalar kaçar :smiley: şaka bı yana galerı 22 keş saydı elıme h.sonu ama hakverırsın kı o paraya bu araba olmaz, oda ustune en az 3-4 koyup satacak sonuçta,

Saglik olsun sen vermeyince bi defenderla helallestik

merhaba arkadaşlar jımny arefesinde aklıma takılan performans odaklı bir soru sormak istiyorum kullanan arkadaşlardan yardım almak niyetim net olarak araç kaç beygir ve yeterlimi ayrıca ciplenebilirmi olmadı turbo takılabilirmi bu konuda nacızhane fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler cevaplar için şimdiden

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR