Jimny seni istiyorum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Efe Bodur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,827

Efe Bodur

Yeni Üye
Arkadaşlar hepinize merhabalar,

Harika yorumlarınızı yaklaşık 5 saattir okuyorum. Suzuki Jimny'yi gerçekten istiyorum ancak bu benim ilk aracım olacak. İstanbulda oturuyorum ama şehrin kalabalığından kaçmak benim için en önemli zevk. Elbette araçla çoğu vaktimi şehir içinde geçireceğim ama bir jimnyle pazar günü gezmesini hiçbirşeye değişemem. Kafamda hala bazı soru işaretleri var. Özellikle 2. eldeki tehlikeler. 0 almak isterim elbette ama maddi durum malesef el vermiyor :smiley: Tam kararımı vermek için biraz daha tatmin olmam gerek. Bu sebebten sizden avantaj ve dezavantajlarını duymak isterim.
Şimdiden teşekkürler

Saygılarımla

Efe Bodur

Etiketler
Ynt: Jimny seni istiyorum!

Forumda avantajları yazıyor zaten fazlası var eksiği yok.Dezavantaja gelince 120 kmyi geçmezsen hiç sorun yok.Benim için yolcu ve yük taşıma 5. planda ::smiley:

hobby araci olarak dusunuyorsan ve 2 kisiyi gecmiyeceksen 10 numara
yakiti fazla
uzun yol ve asfalt ta gitmek olduruyor
ama araziye girince her sey degisiyorr

teşekkürler cevaplar için. Ancak bu benim tek arabam olacak yani haftasonları haricinde haftaiçi de araca ihtiyacım oluyor, dolayısıyla asfalttada kullanmam gerekecek. Sizce benim için yanlış tercih mi?

tereddütlerinizde haklısın
Suzuki Jimny yanlış tercih olur.
sizin ihtiyacınız temiz bir vitara jlx 1,6 (1998-2001)
her türlü işinizi görür.(arazi ve şehir)
ikinci el değeri malum..
arazi kabiliyeti malum..

Çok abartı peşinde değilim sadece 2inc yükseltmeyi ve lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Bu şekilde de şehir içinde kullanmak problem olur mu? Teşekkürler

herkese selamlar. ben de site de yeniyim. ben de jimny ve 2005 1.6 grand vitara arasında kararsız kaldım. vitara daha oturaklı ve güçlü. jimny ise dar ve hafif. ancak vitara 2005, jimny 2008 mesela. ikisinde de arazi vitesi var agır devir var. kararsızım doğrusu. bu ikisi arasında doğru düzgün karşılaştırmada bulamadım hicbir yerde. yardımcı olan olursa sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR