Selamlar, terios ve jimny arasında kalmış durumdayım jimny bana daha çok güven veriyor, teriosun daha yüksek ve ince lastiklere sahip oluşu, kasasının daha ince oluşu jimny e daha çok kaymama sebep oldu. Sert of roda değil ama arazide gezmeyi, derelerden geçmeyi ormanlarda dolaşmayı severim. Senede belki 8-10 sefer bu amac için kullanacağım onun yanında da esim İstanbul icinde ise gidip gelirken kullanacak. Bir de 1 yasında bebeğimiz var onu da donem donem taşıyacağız (binek başka bir aracımız daha var) .
Jimny nin arka koltuğunda bebek oto koltuğu daha güvende olur gibi geldi bana , kasa daha kalın ve içerisi teriosun göre daha korunmalı gibi gördüm. Teriosun bir avantajı 4 kapı oluşu ama onun da çok sorun olacağını düşünmüyorum, esim arka koltuktan faydalandılar diye düşünüyorum.
Jimny biraz daha yere sağlam basıyormuş gibi geldi. Senede max 30000 km falan yapmayı düşünüyorum.
Sizlerin düşünceleri önemli benim için paylaşırsa iz sevinirim.
Tesekkurler
Jimny nin arka koltuğunda bebek oto koltuğu daha güvende olur gibi geldi bana , kasa daha kalın ve içerisi teriosun göre daha korunmalı gibi gördüm. Teriosun bir avantajı 4 kapı oluşu ama onun da çok sorun olacağını düşünmüyorum, esim arka koltuktan faydalandılar diye düşünüyorum.
Jimny biraz daha yere sağlam basıyormuş gibi geldi. Senede max 30000 km falan yapmayı düşünüyorum.
Sizlerin düşünceleri önemli benim için paylaşırsa iz sevinirim.
Tesekkurler