Ynt: Kamp Donanımlı Otomobilim; Yücel (Yugun)
Merhaba,
Dün ve bugün pandizotla uğraştım ve sonunda bitti.
Önce daha önceki çalışmalara ek olarak neler yaptık onu anlatalım:
Uygun halıfleks bulundu ve alındı. Daha önce çıkan halıfleks kullanılarak kesildi. Daha önce hazırlanan pandizota dikkatlice yapıştırıldı. Tamamen kuruması için bir gün beklendi. Daha sonra pandizotu tezgah olarak kullanmaya yarayacak kalın muşamba uygun şekilde yerine yerleştirildi ve vidalarla tuturuldu. Normalde bu muşambanın belli olmasını istemiyorum, çünkü aracımı çok kullanıyorum. Bu yüzden uygun bir katlanma formulü bulunması lazım. Aklıma cırtcırt kullanmak geliyor. Önce tuhafiyeye, sonra ayakkabı tamircisine gidip Demirci gibi bir yerde cırt cırt bulabildiğim için dua ediyorum. (ve tabii bir de adam bana satmayı kabul ettiği için, O bu kadar cırtcırtı bir yılda bitiremiyormuş kullana kullana tamirlerde) Cırtcırtı alıp eve geliyorum. Önce kapalı durması için kullanacağım cırt cırtları halletmek lazım. Pandizot tarfındakileri direk vidalıyorum, Muşamba tarafındaki karşılıklar çok uğraştırıyor, pek çok yapıştırıcı demiyorum olmuyor. En sonunda muşambanın diğer tarafında eski bir pantalondan kestiğim kumaşı kullanıp, zımba ile çokça zımbalıyorum ve istediğim sağlamlığa ulaşıyor. En son muşambanın rüzgarda havalanmasını engelleyecek cırcırtları zımba yöntemiyle tutturuyorum (Pandizotun arka kısmındakiler bunlar, direk halıflekse tutundukları halde oldukça iyi tuttular. Ve nihayet istediğimiz zaman tezgah olarak kullanma özelliği ile işimiz bitti. Biraz da görsellik katmak için daha önce satın aldığım aliminyum kapak tutamaklarını da monte ediyorum, bunların pek çok fonksiyonu olacak
1- kenarda korkuluk görevi,
2- Bagaj lastikleri için (pandizotun üzerinde bişey taşınacaksa) kancaları geçireceğiz
3- Pandizot çıkıkken taşıma kolaylığı
4- Kampta bagaj kapağına bağlı ipleri çıkardığımızda pandizotun aşağı yukarı 100 derecelik bir açıyla açık kalabilmesini sağlıyor gerektiğinde
5- Kolon iptalinden sonra çok boş gözükecek pandizota biraz görsellik.
Fotoğraflarla yapılan işin bütün aşamalarını paylaşamıyorum malesef. Çok ciddi fotoğraf yükleme sorunu yaşıyorum ve hiçbir yere doğru düzgün yükleme yapamıyorum burası da dahil. Cepten interneti her yerden bağlanırız diye seçtik ama çok sorun çıkardı bu konuda.(benimki 3g değil onu söyleyeyim, Demirci'ye 2-3 ay sonra gelecekmiş, o yüzden eski tip cep ile internet bağlantısı)
Pandizot yeniden kaplandıktan sonra kururken:
Muşamba üstten sabit vidalarla tutturuldu:
Kapalı halde istenen durum:
Rulo halindeyken kapalı kalmasını sağlayacak cırt cırt sistemi:
Kampta kullanılırken rüzgardan uçmamasını sağlayacak alt kısımdaki cırt-cırtlar:
Eklenen aliminyum korkuluklar:
Aliminyum korkulukların 100 derecelik açık kalmayı sağlaması (Bu özellik şundan dolayı önemli: Pandizotun arka yarısına koyduğunuz şeylerin üzerine düşmeyecek. Yani buraya koyduğumuz şeyleri kaldırmadan, veya kapağı tam olarak üzerlerine yatırmadan açık bırakabileceğiz)
Vee ilk deneme, Saat gece 10:30, Aynı zamanda bagaj kapağı içindeki lambanın tam olarak karanlıkta ilk denemesi bu.
Kamp Destek Aracı Kipi:
Hususi Otomobil Kipi:
Anlayabilene aşkolsun!
Hususi Otomobil Kipi:
Şu an arabada, Kamp masası, sandalyeler, çadır, Uyku tulumu, battaniye, branda, uzatma kabloları, 60 amper yaşam aküsü, yolda ve dururken kullanılabilecek 350w elektrik, akü tekrar şarj sistemi, Yaşam aküsü voltajını gösteren voltmetre, iki saniyede tezgaha dönüşebilen bir pandizot, Sürücü mahallinde priz(yolda laptop navigasyonu için), Bagajda 12v ve 220v piriz ve her ikisiyle çalışabilen buzdolabı, Bagajın üzerinde sabit bir 220v enerji tasarruflu 9w ampul var. Buna rağmen dışardan bir kampçının arabası olduğunu gösteren tek şey http://www.kampciyiz.org logolarıdır.
Maliyet(pandizot)
Halıfleks: 6TL
Kaliteli ince muşamba 3TL
Aliminyum dolap tutacakları:8 TL
Yapıştırıcı: 7,5 TL
İşçilik: 8 saat (Toplam beklemeler hariç alışveriş dahil)
TOPLAM: 24,5 tl Malzeme maliyeti, işçilik değişken olduğu için yazmıyorum ama ortalama 50tl dir değeri.
Sonuç: Benim için tatminkar olacağa benzer, ancak her şey gibi esas performansı işe koşulunca anlaşılır.
Eksiklikler: Demircide bulduğum sağlam güzel muşambalar hep bu ahşap desenli olanlardı. Griye uyacak beyaz mermer gibi bir desen ben de aradım ama bir yılı bile çıkaramayacak kalitedeydi hepsi. Ancak yine de tersi gri olduğu için katlıyken bakılınca hiç renk vermiyor, inanın dikkatsiz birisi farkına bile varamaz bu bagajda böyle birşey olduğunun. Bir dahaki sefere İzmir'de arayıp mermer desenli kullanacağım yine de. Bunun dışında bir eksi yönü yok gayet güzel ve kullanışlı oldu. Saniyeler içinde kolayca açılıp kapanabilen birş ey oldu.
Bu proje de bu kadar. Yapılacaklar bitti mi? Hayır, Bitmez...