Kanyon ve Vadiler ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,396
Ynt: Kanyon ve Vadiler ?..

Ekoloji bölümünde açtıgım, LAMAS KANYONU ÖLÜYOR adlı başlıkta geçen yaz ne durumda oldugunu görebilirsin oranın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38198.0

Etiketler

afyon sandıklıdaki akdağ mevkisindeki cehennem deresi denilen kanyon da yaklaşık 8 saat yürüyüş mesafesindedir.mutlaka görülmeli derim.tşkler.

Ulaşım ve mesafe açısından biraz düşündürebilir ancak Erzincan Kemaliye Karanlık kanyonu görmenizi tavsiye ederim. Ayrıca 8 km.lik Taşyol'da yine görmenizi önereceğim yerler arasında geliyor.

Ayrıca diğer arkadaşların önerilerde çok cazip, teşekkürler

murat uğuz

Burda bikaç neffis kanyon var biri geyik kanyonu 23 km. biri saklıkent 13km. amma hep video çektim foto olayı pek yok genel arzu ve istek olursa bulmaya çalışırım. ; :smiley:

huzzik' Alıntı:
bizzat ben :D merak edilenleri cevaplayalım

Milli Park girişinde yaşayan bir arkadaşım var her yıl gidiyorum ama Kanyona gitmek nasip olmadı...Uzunluğu ne kadar? Ne kadar zaman ayırmamız gerek? Ne tavsiye edersiniz? Birde yaban domuzları kanyonda da evcil mi? :smiley:

yabani hayvanlardan yana hiç bir sıkıntın olmaz eğer stabilize yolu izlersen yaklaşık 12-14 km ama yabani yolu yani asıl yürünecek yolu yürürsen 18 km civarı ve tavsiyem orasıdır gerçek balta girmemiş biryer güzelliği anlatılmaz yaşanır bazı fotoları benim yazılarımda görebilirsin.şu zaman için konuşursak sıcaklıktan dolayı sabah gün doğumu çıkman tavsiyedir nemide hesaba katarak bol su ve terleme için kıyafet alsan iyi olur rota için en iyi bilgiyi zirve dağcılık söke ekibinden savaş abimiz verir sanırım onlarda döküman olarakta var.yürüyüş için en az 4 kişi olmanı tavsiye ederim biraz zorlu sayılabilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR