KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gezimin biraz daha fazla resimleri vardı değişik lerlerden ,veri tabanı hatasından dolayı kayboldu.Sayın Cem bey'in ilgisi ile bir kısmı geri geldi, diğerleride gelecek. Sizlerede eğer Karadeniz'i görmediyseniz tavsiyemdir.İhmal etmeyin.Ben tekrarını düşünüyorum.Saygılarımla..
Cem bey,bir moderatör'ün yapması gerekeni yapıyor ve teknik adminle köprü oluşturarak sorunların çözülmesini sağlıyorsunuz.Daha ne olsun.İlgi ve alakanıza sonsuz teşekkürler. Saygılarımla..
Şeref bey,
''Giderosa giriş, Giderosu terk, Ordu Boztepeden görünüş, İnebolunun madalyası.'' isimli fotoğrafları yeniden yükleyebilirseniz sorun tamamen giderilmiş olacak sanırım
Karadeniz gezisi olunca ilgimi çektim , özellikle binek aracınız ile gitmeniz ilgimi daha arttırdı yazdıklarınızı okudum...
Aynı geziyi bende planlamaktayım.. binek aracım ile nasipse.. Ögrenmek istediğim..
1- Gezinizi kaç gün planladınız..
2- Konaklama durumları nasıl oldu ?
3- Özellikle Sümela manastırını görmeyi çok istiyorum.. Uzungöl ü listeden çıkarabilirim...sizin fikriniz nedir..