Karakiraz Şİle Gezimiz (13-12-2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,541
Ynt: Karakiraz Şİle 13.12.2009

Merhaba

resim 7 bence su derinliği yaklaşık 60 cm bence sorun olmazdı ,ama babadır dinlemek lazım .Kalsaydık zaten artık kaçmam gerekirdı ;D

artık eve kadar konuşur,herkeze reklam olurdum ;D

selamlar

Etiketler

aksiyon ve macera tavan yapmış suyun içinde. fakat fotoğrafçı desteği gerekli :smiley: bu tarafa yolunuz düşerse destekleriz. :smiley:

sal' Alıntı:
aksiyon ve macera tavan yapmış suyun içinde. fakat fotoğrafçı desteği gerekli :smiley: bu tarafa yolunuz düşerse destekleriz. :smiley:

merhaba

kesinlikle haklısınıkz resimlerim çok kötü. sizde olsanız harikaolurdu

selam

ama inan simdi hala yine aklımda gidebildiğim kadar gitmeli idim

ama babam da haklı. bir araç daha olsa kımse tutamaz beni.

sen bu havada üzerine kısa kol giymiş dışarıda o pozu vermiş olduğunu gördüm ve kesinlikle o dereden sen geçerdin kanaatindeyim :smiley: bu havada ne ısıtmış içinizi frontera ;)

murat arkadaşım kusuruma bakmazsan aynı yerlerin ve aynı tarihli olan bir kaç resmi de bende var onlarıda ben ekliyeyim..... oradan geçseydin hiç bi şey olmazdı ben geçtim çünkü ve ilerde bir tane daha aynı pozisyonda bir dere vardı oradanda geçtim..kılıçlı köyünden çıktım.. fotoğrafının birinde audi A 6 var ben onun arkasından geldim sahile doğru tabii tedirgin bir şekilde ama yolun asfalt olduğunu bilmem bir avantajdı artı aracın kaldığı su derinliği fazla olmadığı belli....

IMG0091A.jpg

IMG0090A.jpg

IMG0089A.jpg

IMG0088A.jpg

IMG0087A.jpg

hasan abi hep yalnız gidiosun çamurlara, sonra kalınca orda burda kulaklarımızı çınlatıosun :smiley:

sinan ben her fırsatı elimden geldiği kadar değerlendirmeye çalışıyorum.......baktım bu hafta için kimseden ses seda yok bende yanlız 2 3 saatlik bir gezi yaptım..ama bu hafta yağmurdan dolayı daha keyifliydi......

haberim olsaydı gelirdim bende. gecen hafta biliyorsun arabam arızalıydı. bu haftayı da boş geçtik. haftaya güzel bir organizasyon yapmamız lazım yoksa paslancak alet yata yata :smiley:

expres' Alıntı:
sen bu havada üzerine kısa kol giymiş dışarıda o pozu vermiş olduğunu gördüm ve kesinlikle o dereden sen geçerdin kanaatindeyim :smiley: bu havada ne ısıtmış içinizi frontera ;)

Merhaba ben genelde Yaz kış T shirt başka birsey giymem,karda yağsa hep aynıyım.babam olmasa kesin denerdim.kalsaydım sizden yardım isterdim.
hemen site acil yardım duyurusu kesin birileri gelirdi

selamlar

hasan uyg' Alıntı:
murat arkadaşım kusuruma bakmazsan aynı yerlerin ve aynı tarihli olan bir kaç resmi de bende var onlarıda ben ekliyeyim..... oradan geçseydin hiç bi şey olmazdı ben geçtim çünkü ve ilerde bir tane daha aynı pozisyonda bir dere vardı oradanda geçtim..kılıçlı köyünden çıktım.. fotoğrafının birinde audi A 6 var ben onun arkasından geldim sahile doğru tabii tedirgin bir şekilde ama yolun asfalt olduğunu bilmem bir avantajdı artı aracın kaldığı su derinliği fazla olmadığı belli....

Merhaba Hasan bey

Ne demek tabii iyi oldu bence resimler çoğaldı

selamlar

selamlar,
bol yasaklı ve keyıflı bır su doldurma macerası yasamıssınız.
paylasım ıcın tesekkurler...

Babadır ne dese haklıdır kırmamak lazım şu fani dünyada,ama birdakine yalnızım yalnız ;D

Ynt: Karakiraz Şİle Gezimiz (13-12-2009)

selam murat sende boş durmamışsın biz gibi kendini dağlara atmışsın.tek başına güzel olmuş.bizim buraya beklerim çift frontiyle çıkarız akdağa.sucuk mangalda yaparız.

Ynt: Karakiraz Şİle Gezimiz (13-12-2009)

macit' Alıntı:
selam murat sende boş durmamışsın biz gibi kendini dağlara atmışsın.tek başına güzel olmuş.bizim buraya beklerim çift frontiyle çıkarız akdağa.sucuk mangalda yaparız.

Merhaba söyle bozöyük kütahya afyon arası güzel kar ve tipi olsun.kesin gelirim.Tabii sucuk partısı de güzel olur selamlar :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR