keremkeremtr
Yeni Üye
herkeze ıyı aksamlar ve kolay gelsın. ben kerem izmirde oturuyorum actgım konuya karavanımın resmını ekledım az uzaktan cekılmıs proful fotomuda yaptım. 750 kg altı oldugu ıcın sanırım ruhsat ve vergı olayı yok karavanımda ben ole duydum bana mıras olarak kaldı karavanın faturası varmıs daha amcamla gorusemedıgım ıcın ustume alma olayı falan varmı nasıl oluyo bılmıyorum. burda kesınlılkle bu ısten anlıyan sayısı cok bana bu karavanın modelını soylıyebılecek bırı varsa sevınırım. bı kac sorum daha olucak ıcını komple soktum dolap doseme camlar falan bunlar yenılıcem. ama cam kenarlarında su almıs ıcındekı duvar kagıtları berbat olmus onları soktum altındakı durolıt benzerı ınce bıse var adı nedır bılmıyorum tam olarak. onlarıda skopu degıstırmeyı dusunuyorum gercı butun plakalar percınlı nasıl olcaksa kucuk vıdalarla vıdalamak daha saglıklı olcak gıbı duruyo. bu ıcındekı ınce durolıt tarzı seyın adını nedır yada onu sokup yerıne plaka plaka ne dosemelıyım. ustune duvar kagıdımı yoksa forumda gordum bı abının bahsettıgı gıbı folyomu falan yapmalıyım. herseyden once fıyatları da onemlı cebımıde zorlamadan yapıcam bızde el emegı sorunu yok sadece malzeme gerısı sorun degıl. bıraz uzun oldu okuyan abıler kardesler dostlarım fıkır verırsenınz sevınırım. sımdıden tskler saygılar herkeze