karavan iç dizayn ve kısmen dış için yardım ve bilgilendirme yardımcı olursanız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keremkeremtr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,893

keremkeremtr

Yeni Üye
herkeze ıyı aksamlar ve kolay gelsın. ben kerem izmirde oturuyorum actgım konuya karavanımın resmını ekledım az uzaktan cekılmıs proful fotomuda yaptım. 750 kg altı oldugu ıcın sanırım ruhsat ve vergı olayı yok karavanımda ben ole duydum bana mıras olarak kaldı karavanın faturası varmıs daha amcamla gorusemedıgım ıcın ustume alma olayı falan varmı nasıl oluyo bılmıyorum. burda kesınlılkle bu ısten anlıyan sayısı cok bana bu karavanın modelını soylıyebılecek bırı varsa sevınırım. bı kac sorum daha olucak ıcını komple soktum dolap doseme camlar falan bunlar yenılıcem. ama cam kenarlarında su almıs ıcındekı duvar kagıtları berbat olmus onları soktum altındakı durolıt benzerı ınce bıse var adı nedır bılmıyorum tam olarak. onlarıda skopu degıstırmeyı dusunuyorum gercı butun plakalar percınlı nasıl olcaksa kucuk vıdalarla vıdalamak daha saglıklı olcak gıbı duruyo. bu ıcındekı ınce durolıt tarzı seyın adını nedır yada onu sokup yerıne plaka plaka ne dosemelıyım. ustune duvar kagıdımı yoksa forumda gordum bı abının bahsettıgı gıbı folyomu falan yapmalıyım. herseyden once fıyatları da onemlı cebımıde zorlamadan yapıcam bızde el emegı sorunu yok sadece malzeme gerısı sorun degıl. bıraz uzun oldu okuyan abıler kardesler dostlarım fıkır verırsenınz sevınırım. sımdıden tskler saygılar herkeze

ben karavn gezenbilir.jpg

Etiketler
Ynt: karavan iç dizayn ve kısmen dış için yardım ve bilgilendirme yardımcı olursanız

Kerem arkadaşım aramıza hoşgeldin.İşin ustaları muhakkak daha aydınlatıcı fikirler verecektir ama bana sorarsan karavanını kendi imal eden kişilerin sayfalarını incelersen sorularına hatta daha fazlasına ulaşacağına eminim.Kolay gelsin hep yollarda ve doğada olman dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler