Karavan Marketleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,209

insel

Zirve
Arkadaslar bu urunu Turkiye'de satan var mi? Varsa kaca ve nerede?
Sevgiler Insel

http://shop.justkampers.com/product_info.php/cPath/1_38/products_id/13981
J14435.jpg

http://shop.justkampers.com/product_info.php/cPath/1_38/products_id/13983
J14437.jpg

Ynt: Karavan Marketleri

Türkiye'de satıldığını sanmıyorum.
Benim gördüğüm genelde motokaravan kullanıcıları kendileri benzer ölçülerde tahtadan kestirip, onu kullanıyorlar.

HeHeHe... Ukalalık gibi olacak ama ben bunları Avusturya ve İtalya'daki camper marketlerde gördüm. Azıcık erken söyleseydiniz getirirdim size. :smiley:

P1010039.JPG

P1010040.JPG

P1010045.JPG

Boğaç Erkan' Alıntı:
HeHeHe... Ukalalık gibi olacak ama ben bunları Avusturya ve İtalya'daki camper marketlerde gördüm. Azıcık erken söyleseydiniz getirirdim size. :smiley:

P1010039.JPG

P1010040.JPG

P1010045.JPG

Bu nasıl bir markettir böyle? :eek:

Hocam,

Buraya ait başka çektiğiniz resimlerde var ise, ekleyebilir misiniz topiğe?

Haldun dostum, duygularımıza tercüman oldun ;)
Ben de fotografları görünce "bu ne yaa?" demekten kendimi alamamıştım.

Evet Boğaç Bey, varsa lütfen daha fazla resim istiyoruz markete ait.

Fotoğraflarda gördüğünüz marketi Vincenza'dan Verona'ya giderken görmüş ve içeri girince kendimizden geçmiştik. Muhteşem bir yerdi: üç ya da dört katlı bir bina, giriş katında neredeyse aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir market, bahçe, yan bina ve diğer katlar da motokaran ve çekme karavlarla dolu. İnsan şaşırıp kalıyor. Birkaç fotoğraf daha ekliyorum.

P1010042.JPG

P1010043.JPG

P1010046.JPG

P1010049.JPG

P1010051.JPG

Oy oy oy. Ne guzel fotograflar. Fotograflar bile insani kendinden gecirtiyor.

mycamper' Alıntı:
Denecek çok şey var;
"Biz ayrı dünyaların insanlarıyız"
"Allah sahibine bağışlasın"
"Paylaşım için teşekkürler"

"Eller gider Aya,
Biz kaldık gene yaya"

Venedik'te kampingde kalıp da gece ışık bulamayınca bir lamba yapmak gibi bir plan gelmişti aklıma. Malum, eksiklikler yaşadıkça çıkıyor ortaya. Ben Praktiker falan bulayım da bir şeyler alır yaparım diye düşünürken çıktı burası karşımıza ve istediğimiz gibi, uzun kablosu ve asma aparatı olan, ayrıca ampülün etrafında yanmamak için koruması da olan bir lamba aldım bu marketten ve 9,90 Euro verdim. Avusturya'da gittiğimiz başka bir marketten de kampinglerdeki elektrik panolarının mavi fişlerini bizim kullandığımız fişlere çeviren bir adaptör almıştım. Gerçekten etkileyici idi ve içeride insan kendini ciğerci dükkânındaki kedi gibi hissediyordu.

Darısı buraya ama bence bir 20-30 yıldan önce zor.

Çok güzel bir marketmiş.

Şansıma ben böyle bir şeye denk gelmedim. İyi ki de gelmemişim fiyatları da iyiyse herhalde arabada yatacak yerimiz kalmazdı ;D

doga sporlari gecmisi olan arkadaslar bilir. 90'li yillarin basinda dagci malzemesi satan yerler yoktu. ancak yurt disina gidenler ya da gidenleri taniyanlar doga sporlari malzemesi edinebilirdi. bu sansli azinlik disinda kalanlar rus pazari, polonya pazari gibi yerlerden eksiklerini gidermeye calisirdi. uzun zaman amerikan ordusunun eski uyku tulumlarini kullandik. mat yerine sunger goturduk. arasira patlamasi disinda gayet verimli olan benzinli rus ocaklarinda yemek pisirdik. tum bunlari distan cerceveli, bel kayisi olmayan cantalarda (hani bir zamanlar bitli turistlerin kullandigi) tasidik. hic kullanmadim ama demircide yaptirdigi kazmaya marangozda gurgen sap taktirip daga giden insanlari tanidim. o gunlerde ulkemizde bir dagcilik malzemesi dukkani acilacagini hayal bile edemezdik. sonraki yillarda bu tur dukkanlar pitirak gibi cogaldi.
simdi karavancilik da ayni durumda. avrupa ve amerika'yi geriden takip ediyoruz ama illaki takip ediyoruz. talebin oldugu yerde arz da olacaktir. fotograflarini gordugumuz kadar buyuk olmasa da bir karavan marketinin acilmasi yakin gibi geliyor bana.

Merhaba Insel,
bu karavan duzeltme takozlarina hic gerek yok bence. yuksekte kalan tekerleklerin arkasina kucuk cukurlar kazip sonra bu cukurlarin icine tekerlekleri indirirsen gayet dengeli oluyor. ayni zamanda karavan da alcaldigi icin cocuklarin inip binmesi de kolaylasiyor. hatta Cem'le birlikte bu isi abartip buslara birer tane su terazisi aldik. simdiye kadar problem olmadi ama belki zeminin kazilmasini istemeyen kamping isletmecisi olabilir.

Merhabalar bu takozlar 30,40 euro civarinda bunlari kendinizde yapabilirsiniz ben bundan önceki motor karavanimda kendim yapmistim.Cok faydali birsey gece yatarken rahat oluyor.
Ercan Bagci

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,978
Kayıtlı Üye Sayımız
166,730
Kaydolan Son Üyemiz
Attila Aykan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR