Ynt: Karavanda Klima Konforu?
Yusuf, düşündüğün çift inverter seçeneğini bende düşündüm, tabiki bu seçenek en başta fiyatı artırıyor, tek 2500watt daha ucuz bir sistem....Bu arada aklımı meşgul eden şey, 24v'dan 220v'a dönmek, 12v'dan 220v'a, dönmekden daha verimli bir sistem, ama 12v alternatörlü araçda 24v nasıl şarz edilebilir diye düşünüyorum, yani soru, 12v iki akü seri bağlanarak 24v elde edilirse, 12v alternatör ile aküler nasıl şarz edilebilirmi.?
Ben iki yötem buldum ama konu hakkında biraz tecrübeye ihtiyaç var, bunu araştırıyorum..
çözüm 1) geçengün 12v'u 24v'a dönüştüren bir inverter buldum, aracın alternatör çıkışına bu 12v-24v inverteri takarak seri bağlayarak 24v'a döndürülen aküler şarz edilebilirmi bunu araştırıyorum, buradaki sorun, bulduğum 12v-24v inverter 75watt, bunun şarzı nesıl etkileyeceğini henüz çözemedim...
çözüm 2) Aküleri şehir şebekeden 220v şarz cihazı ile şarz etmiyormuyuz, (genelde 220v dan 12v şarz aletleri kullanılıyor ama 220v dan 24v şarz aletide var) peki aracın alternatör çıkışına 500watt bir inverter takılsa, inverterde elde edilen 220v ilede zaten araçda bulunan 220v ile şehir şebekeden şarzda kullanılan şarz aleti beslenerek 24v seri bağlanmış aküler şarz edilebilirmi, bunu araştırıyorum , aralarda çok fazla alet olduğu için ne kadar kayıplar olur onu araştırıyorum....
Bu zihni sinir projeleri ile uğraşıyorum, çünkü 24v'dan 220v'a dönmek, 12v'dan 220v'a, dönmekden daha verimli bir sistem ve 24v girişli 2500-300 watt inverterlerler 12v girişlilere göre çok çok ucuz....