Karavanımı Kendim İmal Etmek Yerine Satın Alsam Olmaz mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MAVISU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,896

Etiketler
Ynt: Karavanımı Kendim İmal Etmek Yerine Satın Alsam Olmaz mı?

Asuman hanım,
Almış olduğunuz karavan bu forumun (karavan bölümünün)elinde doğdu. Sizede mutluluk ve yeni dostluklara
vesile olmasını dilerim.
Levent

" Karavanımı Kendim İmal Etmek Yerine Satın Alsam Olmaz mı ?"

Konu başlığı yerini buldu ve gerçek oldu.Onlar ersin muratlarına biz çıkalım kerevetine ve mutlu son.
Her iki tarafada ( Asuman hanım'a ve Yusuf kardeşim'e ) hayırlı,uğurlu olsun artık sıra bize gelsin.
Yusuf kardeşim herşey gönlünce olsun ,merak etme bana yeni bir camper yaparken ustalığı unutmassın veya unutturmayız. ;) :D

Vehbi abi çok teşekkürler Allah tüm isteyene bu benzer heyecanı ve mutluluğu versin.

Kemal abi hele şu ev işini çözelim hayırlısı ile sonrasında elimden geldiğince bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırm tüm dostlara.

Asuman Hanıma, ve Yusuf'a hayırlı olmasını diliyorum.

Arkadaşlar bugün sabah Asuman hanım ve kardeşi uçak ile Antalyadan geldiler ve işlemleri yaptık arabayı uzunca tanıttıktan sonra Antalya'ya doğru yolladık yolları açık olsun tekrar hayırlı olsun.

Ev tekrardan hayırlı olsun der, asuman hanım ve kardeşine eğlenceli bir yolculuk diler, Yaybek II yi bekleriz. :smiley:

Hayırlı olsun.

''Benim Karavanım; MAVİSU'' olarak tanıtacaklar mı acaba? Görmediğimiz yerleri var mıdır? ;D

yaybek' Alıntı:
sağolasın Gökhan kardeşim güzel dileklerin için.

Yaybek II için uzunca bir ara beklememiz gerekecek malesef :-\

gün ola harman ola,
insanın ne olacağı belli olmaz, karamsar olma, inşaallah de :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:
Hayırlı olsun. ''Benim Karavanım; MAVİSU'' olarak tanıtacaklar mı acaba? Görmediğimiz yerleri var mıdır? ;D

Aslında arbanın ufak tefek eksikleri vardı ve ben uzunca bir zamandır o şekilde kullandım ama teslim edeceğimden 1 haftadır yoğun bir şekilde çalışıp o eksikleri tamamladım ve bayağıda masraf yaptım hatta yağ değişim zamanı gelmişti gidip yağ ve filtresinide alıp değiştirdim :D

sağ ön tekerin aks bilyesi bozulmuş dikkatli dinleyince hafif bir uğultu vaedı ayrıca aks körüğü yırtıkdı ve rot başı bozuktu hepsini sıfırladım aracın direksiyoru bayağı farketti,banyo lavabosunun bağlantısı yoktu lavabo montajlı boşta duruyordu duş teknesinin bir kenarından delip aracın altına borusunu indirdim alttan bir t koyarak pissu deposuna bağladım ayrıca duş teknesinin etrafına mutfak tezgahlarında kullanılan pvc köşe çıtalar döndüm,invertörün uzaktan kumandasını bağladım eskiden çekyat olan oturma grubunun altıdaki invertör için koltuğu ve hatta oturanları kaldırıp açıyorduk şimdi ise dışarıda prizin yanında duruyor düğme gerektiğinde kolayca açılıp kapanıyor,arabanın ön paspaslarından biri yırtılmıştı diğeride eskimişti bende yeni bir tam halıflekli aldım ve üstünede ayak kısmına gelen 2 adet lastik paspas aldım prpl pırıl oldu.
Asuman hanıma hayırlı olsun helal-ı hoş olsun güzel günlerde kullansın belki kendi adına bir sayfa açar ve bundan sonraki işlerini ve gezilerini yazar.

Sağlık sıhhat yerinde olduktan sonra herşey mümkün sırasıyla .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR