Karavanımı Kendim İmal Etmek Yerine Satın Alsam Olmaz mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MAVISU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,841
Ynt: Karavanımı Kendim İmal Etmek Yerine Satın Alsam Olmaz mı?

Hayırlı uğurlu olsun Asuman hanım hayrını görüp keyifli gezilerde kullanın inşallah.

Etiketler

Ümit Bey'in dileklerine ben de katılıyorum.Fakat Asuman Hanımdan hiç ses çıkmıyor, ne yapıyor yeni karavanıyla acaba.Mutlaka alışmaya çalışıyordur, fakat alalı bir hafta oldu,ne bir ses ne bir nefes.

Ben Asuman hanım adına cevap vereyim telefonda konuşmuştuk,karavanı aldıkları için mali hesapları gözden geçirip büyük evden küçük eve geçişle biraz tasarrufa gitmişler ve taşınma ile uğraşıyorlar ayrıca kardeşinin bir tanesi biraz rahatsız kardeşinin tedavisi ile bu aralar ilgileniyorlar kendilerine geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum.

Yusuf,senin aracılığınla durumlarından haberdar olduk. Geçmiş olsun diyor,ben de acil şifalar diliyorum.

Arkadaşlar Selam
1 ay oldu Yusuf Kardeşin karavanını Antalya'ya getireli ve ben ancak size yazabiliyorum.Evi taşıdıktan sonra İntenet bağlantı sorununu ancak halledebildim .Neden diye sormayın n'olur..uzun hikaye:smiley:
Yusuf Kardeşin karavanı Antalya plakalı oldu.Ancak daha yolculuk yapamadı.Haber vereyim dedim.

Hiç dert etmeyin bence, herşey sırasıyla. Yapmanız gerekenleri yavaş yavaş halledersiniz, sonra da düşersiniz yollara.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler