Abilerim ben de bu aralar fiyat araştırıyorum,aşağıdaki malzemelerin kaç TL olduğunu yazarsanız sevinirim.Araç 13 m3 olacak inşallah,araca göre kaç lira tutacağını belirtirseniz;
Cam yünü
laminant parke
120x185 yatak
döşemeler
arkaya merdiven(nereden bulabilirim)
proje vb. şeyler
klozet(nasıl olmalı ve nereden bulabilirim)
banyo lavobo
Araç camı
Abi çok güzelmiş malzemeler,camların fiyatını bana özelden mesaj atar mısın?Ölçüleri bilmiyorum ama sizler hangi ölçü kullanıyorsanız onun fiyatı.Bir de ben karavan yaptıracağım zaman seninle irtibata geçsem,merdiven ve basamak konusunda yardımcı olur musun?
Abi çok güzelmiş malzemeler,camların fiyatını bana özelden mesaj atar mısın?Ölçüleri bilmiyorum ama sizler hangi ölçü kullanıyorsanız onun fiyatı.Bir de ben karavan yaptıracağım zaman seninle irtibata geçsem,merdiven ve basamak konusunda yardımcı olur musun?
Bugün storsan firmasından sipariş verdiğim sineklikler geldi gayet kaliteli ve güzel almak isteyenlere tavsiye edebilirim, birtane 130x50 birtanede 65x40 270 tl ye maloldu..
Yaşadığım yer olan Fransa'da nüfusun büyük çoğunluğu genelde malzemelerini Decatlon'dan alır. Türkiye'de açıldığını duyunca çok sevinmiştim. Karavanım için aynı masa ve sandalye setini ben de aldım. Türkiye web sitesinde de var. gönderdiğiniz linkten biraz daha uygun fiyata http://www.decathlon.com.tr/Pratik-46-Kisilik-Kamp-Masasi-4-Tabure,PR-397.html eminim başka yararlı şeylerde bulabilirsiniz bu siteden.
Performans
Enerji verimlilik sınıfı : A+
Enerji Tüketimi (kWh / sene) : 228.0
Buzdolabı hacim net (lt) : 179
Derin dondurucu hacim net (lt) : 37
Dondurucu bölmesi : 4
İklim sınıfı : T
Dondurma kapasitesi (Kg/24 sa) : 2.0
Ses seviyesi dB(A) : 45
Soğutucu Bölmesi Özellikleri
Soğutma sistemi : Üflemeli soğutma
Buz çözme : Otomatik