Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kavaklı'da Cherokee'nin Çırpınışı Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)
pazar sabahı 3 araç evimizin arka bahçesi tabir edilen kavaklı sahilde biraz araçları terletmek istedik..sabah saat 8 civarı ( ne işimiz varsa o saatte)buluşup parkurumuza geçtik.cherokee,d-max,cj-5 den oluşan minik konvoyumuz..
Ynt: Kavaklı'da Cherokee'nin Çırpınışı Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)
parkura giriş çok zevkli.her seferinde daha zorlu noktlardan inişi tercih ediyoruz..
http://s546.photobucket.com/albums/hh405/remixserkan/?action=view¤t=SL270040.flv
cherokeemin sadece çeki demirine ihtiyacı vardı..takıp geleceğim dememe rağmen arkadaşların boşver sonra takarsın ısrarlarına dayanamyıp kendimizi attık parkura..
normal bir şekilde geçtiğim çukuru tekrar geçip doldurmak istedim..ama yaptığım hata geri geri geçmek oldu..rampanın beni çukura atmasıyla kaçınılmaz son..yakıt teposu toprağa turunca canavar askıda kaldı ve sağ taraf su içinde kaldı..
uzun uğraşlar cj-5 ile çekme çalışmaları fayda vermedi..aracın eğik duruşu yakıtın diğer tarafa toplanmasına sebep olunca aracı arkadaşın stop etmesi sonucunda tekrar çalışmadı...istasyon ve traktörcü yolu göründü..
çeki demirimim olmayışı işi iyice zorlaştırıyodu..traktörün gelmesiyle biraz rahatlamıştık..ama traktör çok güçlü bir makina olduğu için ve traktörcünün kulaklarının fazla işitmiyor oluşu beni endişeklendiriyordu tamponum önümden koşar adım gidecek diye bekliyordum..
ve cherokeem kurtulmuştu..ama iki adet strep 4 tonluk strep kopmuştu..kalite farkı göstermişti..traktör önü havaya kalkar dereceseinde zorladığı halde cherokeenin tanponu yerindeydi..hiç bir yerinde birşey yoktu...traktörün hidroliği ile batan kısımı kaldırdık havaya ve aynı anda çekti..başka şansımızda kalmamıştı...
aynı yerden d-max da geçecekti geçmek zorundaydı başka çıkış yoktu..ve çukuru doldurmaya başladık...doldurma çalışmalarında yorgunluğun verdiği dikkatsizlik ile cherokeemin çıktığı yere ben girdiğim..