Kavaklı'da Cherokee'nin Çırpınışı Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,494
Ynt: Kavaklı'da Cherokee'nin Çırpınışı Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

Çok güzel bir gün olmuş görüldüğü kadarıyla.
Paylaşım için çok teşekkürler özellikle tüm olumsuzluklara rağmen çekimlere ara vermemiş olmanız
ve özverili çalışmalarınızı taktir etmemek elde değil.Belki haddim değil ama 1 çift çizmede eklerseniz listeye iyi olacağını düşündüm.
Görüşmek dileğiyle kolay gelsin.

Etiketler

teşekkürler...çizmeleri denize atıp çıkardık yeni oldu..:smiley: ama çorabımın teki gitti onu ekleyebiliriz..:smiley:

Araçtan inişiniz biraz hüzünlü gibi gelmişti o yüzden belirtme ihtiyacı duydum
stokta olduğuna emindim ama yinede belirtmek istedim.
:smiley:

Hocam zor ama iyi bir antreman olmuş ...

Demek ki depoyu doldurmadan araziye çıkmamak lazım :smiley: Birde aman ha depo böyle durumlarda yada uzaklaşmalarda sakata gelmeye çok müsait . Birde plastik olduğundan delinebilir . Depo koruması şart ... Bende de yok ama Ankara da üzerinde olan bir ceherokee bulup söktürüp benzerini yaptırmayı deniycem . Eğer toplu yapılacak olursa dahil olurum :smiley:

Çeki demiri önemli bende önde ve arkada var . Ama bence arkada tek taraflı değilde römork çekicisi yapmak lazım . Topuzun olduğu metal takılıp çıkabildiği için ruhsata işli değilse de sorun olmayacağını düşünüyorum . Ön tarafa da bir tane eklemek lazım yani iki taraflı olması çok daha sağlıklı olur bence .

Son olarak bence transfer kutusu koruması depo kadar kritik çünkü çok ortada duruyormuş gibi geliyor . Ankaraya Dönemedim birtürlü , dönsem bakıcam birşeylere ...

Fotolar için teşekkürler ...
Görüşmek üzere
Barış

Valla Serkan ; nerde Çukur Çamur orda sen....Ama artık sarı çizme hakikatten kurtarmıyor seni..
Bi tulum alsan diyorum... Şöyylee boynuna kadar uzanan ;D ;D

barış çalışmaları yapayım bilgilendiririm..alışkanlık olmuş gaz deposunu dolduruyorum ama benzin deposu son iki gezide problem oldu..:smiley:

can abi ben bir işi ya tam yaparım ya hiç yapmam..sende şahid oluyorsun zaten..:smiley:

serkann' Alıntı:
barış çalışmaları yapayım bilgilendiririm..alışkanlık olmuş gaz deposunu dolduruyorum ama benzin deposu son iki gezide problem oldu..:smiley:

can abi ben bir işi ya tam yaparım ya hiç yapmam..sende şahid oluyorsun zaten..:smiley:

Sen Varya ... Süpersin... ;)

bu güne kadar hiç kalmadım batmadım abi..bir battım tam battım..;D emin ol senin honda bile batardı orda..

Eğlenceli bir gezi olmuşa benziyor... Paylaşım için teşekkürler. Serkan arkadaşım gidilen yöre hakkında bilgi verebilir misin? Nerededir, nasıl gidilir gibi...

MK51' Alıntı:
Eğlenceli bir gezi olmuşa benziyor... Paylaşım için teşekkürler. Serkan arkadaşım gidilen yöre hakkında bilgi verebilir misin? Nerededir, nasıl gidilir gibi...
abi daha öncede iki gezimiz olmuştu bu bölgeye..gürpınara 3 km beylikdüzüne 2 km mesafede ambarlı limanına bağlı bir bölge..

kavaklıresim.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR