Kavaklı'da Cherokee'nin Çırpınışı Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,494

Etiketler

Ynt: Kavaklı'da Cherokee'nin Çırpınışı Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

yaww serkan bırakın şu elekronik oyuncaklarla oynamayı ;) xj olsa neysee :p ateş duymasın bunu ;)
güzel güzel hiç kimseye kulak asma battığı yere kadar tam gazz devam ;)

Ya adam bi çamurdan korkuyo dedi muhabbete bak :D Herkes denesın ve görsün eksiklerini bu da duman'ın lafıdır ;) Mühim olan sıkıntılı yerlerde sıkıntılı haller doğurmadan eksıklıklerı görüp gidermek.Ayrıca ates, hızına ulaşmak ne mümkün aracı hazırladın bir de yarışlara katılıyorsun artık hiç yetişemeyiz :smiley:

serkanım geçmiş olsun bensiz giderseniz habersiz böyle olur bu çakıldıgın nokta bana kardofuda çakdıgın noktayı anımsattı yanılmıyom dimi :?????? ilkdefa zj ile battın hayırlısı
sana defalarca dedim çeki demiriiiiii çeki demiriiiiiiiiiiiiii
sana vinç dedim sen nasılsa bi araçda olur dedin ama şekil a hiç bi araçda yokdu
kazasız belasız çamurlu bi gün olmuş eylenceli olucakdı orda olmalıydım

Serkan, beter ol......!!!!!!!
Birkere acayip bozuldum bilesin.....!!!
Ben her firsatta sana ugrarken sen böyle bir olayda bana haber bile vermiyorsun.....!!!!
Kaldigin yerin tek sorumlusu difransiyel kilidi...! Cünkü araba caprazda kaldigi icin cukura düstügün aksin diger tarafi bosa cikti.
Madem bu kadar hirslisin arabyi donatmalisin, oysa sen bir ceki demirine bile hala el atamadin.... PES....!!!!!
Ama öte yandan Offroad adrialinin seni bu denli sarmasini seyretmekte bir o denli keyifli.
Yakin zamanda ZJ`yi terk edebilecegine inaniyorum.
Hizla cita yükseltiyorsun....
8 Mart`ta fena halde korkuyorum senden....
Cünkü emin ol Anneanne yokusu bir Grand Cherokee`ye göre degildir...!
Ama korkarim sen geri kalmayip dalacaksin....
hadi bakalim......:smiley:

serkann' Alıntı:
SL270047.jpg

SL270048.jpg

geçmiş olsun vinç burada pek işe yaramazdı eğer tampon off road tarzı demir olsa idi hi jack kullanarak aracı kaldırabilirdiniz ama bu olasılık da olmadığından traktörden başka kurtuluş yok gibi :D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Ya adam bi çamurdan korkuyo dedi muhabbete bak :D Herkes denesın ve görsün eksiklerini bu da duman'ın lafıdır ;) Mühim olan sıkıntılı yerlerde sıkıntılı haller doğurmadan eksıklıklerı görüp gidermek.Ayrıca ates, hızına ulaşmak ne mümkün aracı hazırladın bir de yarışlara katılıyorsun artık hiç yetişemeyiz :smiley:
sen ge güzel knuşuyosun özgür kardeş..sağol..:smiley:

evedilaz' Alıntı:
serkanım geçmiş olsun bensiz giderseniz habersiz böyle olur bu çakıldıgın nokta bana kardofuda çakdıgın noktayı anımsattı yanılmıyom dimi :?????? ilkdefa zj ile battın hayırlısı
sana defalarca dedim çeki demiriiiiii çeki demiriiiiiiiiiiiiii
sana vinç dedim sen nasılsa bi araçda olur dedin ama şekil a hiç bi araçda yokdu
kazasız belasız çamurlu bi gün olmuş eylenceli olucakdı orda olmalıydım
bi hava alamaya çıkmıştık sadece..iyi hava aldık kardeş o yüzden haber vermedik..:smiley:

beatrix' Alıntı:
Serkan, beter ol......!!!!!!!
Birkere acayip bozuldum bilesin.....!!!
Ben her firsatta sana ugrarken sen böyle bir olayda bana haber bile vermiyorsun.....!!!!
Kaldigin yerin tek sorumlusu difransiyel kilidi...! Cünkü araba caprazda kaldigi icin cukura düstügün aksin diger tarafi bosa cikti.
Madem bu kadar hirslisin arabyi donatmalisin, oysa sen bir ceki demirine bile hala el atamadin.... PES....!!!!!
Ama öte yandan Offroad adrialinin seni bu denli sarmasini seyretmekte bir o denli keyifli.
Yakin zamanda ZJ`yi terk edebilecegine inaniyorum.
Hizla cita yükseltiyorsun....
8 Mart`ta fena halde korkuyorum senden....
Cünkü emin ol Anneanne yokusu bir Grand Cherokee`ye göre degildir...!
Ama korkarim sen geri kalmayip dalacaksin....
hadi bakalim......:smiley:
abi 10 kere aradım yaklaşık ama telin kapalıydı..dedim beni burdan kurtarırsa bir ergun abim kurtarır ama pazar günü sabahın dokuzunda da uyanık olamanı bekleyemem..:=) ben cherokeemi çok seviyorum biliyorsun ama ayı gibi yavrsunu severken öldürecek cinsten sevgi değil bu abi..sen yanımda ol beni frenle...:D

geçmiş olsun vinç burada pek işe yaramazdı eğer tampon off road tarzı demir olsa idi hi jack kullanarak aracı kaldırabilirdiniz ama bu olasılık da olmadığından traktörden başka kurtuluş yok gibi :D

aynen öyle abi sadece tampon olsa yeterliydi...

Sana uğrayacağım bugün birara, bende emanetin var biliyorsun.... :smiley:

İşiniz traktör'cüye düşmese iyi bir gün
hoş nasihatini düşünmemiz kanısındayım
zevkli keşifler sağlıklar

serkan bakıyorum da kılıç bilemeye başlamışsın üç hafta öncesinden amma biley taşın yanlış kardeşim , biraz daha sabret bak neler neler var bu yakada ...... :smiley:
Ergun'un dediği gibi anneanneye dalmak gibi bir niyetin varsa sana tavsiye kesinlikle difflock taktırman ve çamur lastiği ile gelmen....... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR