serkann' Alıntı:
sen ge güzel knuşuyosun özgür kardeş..sağol..Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Ya adam bi çamurdan korkuyo dedi muhabbete bakHerkes denesın ve görsün eksiklerini bu da duman'ın lafıdır
Mühim olan sıkıntılı yerlerde sıkıntılı haller doğurmadan eksıklıklerı görüp gidermek.Ayrıca ates, hızına ulaşmak ne mümkün aracı hazırladın bir de yarışlara katılıyorsun artık hiç yetişemeyiz
![]()
bi hava alamaya çıkmıştık sadece..iyi hava aldık kardeş o yüzden haber vermedik..evedilaz' Alıntı:serkanım geçmiş olsun bensiz giderseniz habersiz böyle olur bu çakıldıgın nokta bana kardofuda çakdıgın noktayı anımsattı yanılmıyom dimi :?????? ilkdefa zj ile battın hayırlısı
sana defalarca dedim çeki demiriiiiii çeki demiriiiiiiiiiiiiii
sana vinç dedim sen nasılsa bi araçda olur dedin ama şekil a hiç bi araçda yokdu
kazasız belasız çamurlu bi gün olmuş eylenceli olucakdı orda olmalıydım
abi 10 kere aradım yaklaşık ama telin kapalıydı..dedim beni burdan kurtarırsa bir ergun abim kurtarır ama pazar günü sabahın dokuzunda da uyanık olamanı bekleyemem..:=) ben cherokeemi çok seviyorum biliyorsun ama ayı gibi yavrsunu severken öldürecek cinsten sevgi değil bu abi..sen yanımda ol beni frenle...beatrix' Alıntı:Serkan, beter ol......!!!!!!!
Birkere acayip bozuldum bilesin.....!!!
Ben her firsatta sana ugrarken sen böyle bir olayda bana haber bile vermiyorsun.....!!!!
Kaldigin yerin tek sorumlusu difransiyel kilidi...! Cünkü araba caprazda kaldigi icin cukura düstügün aksin diger tarafi bosa cikti.
Madem bu kadar hirslisin arabyi donatmalisin, oysa sen bir ceki demirine bile hala el atamadin.... PES....!!!!!
Ama öte yandan Offroad adrialinin seni bu denli sarmasini seyretmekte bir o denli keyifli.
Yakin zamanda ZJ`yi terk edebilecegine inaniyorum.
Hizla cita yükseltiyorsun....
8 Mart`ta fena halde korkuyorum senden....
Cünkü emin ol Anneanne yokusu bir Grand Cherokee`ye göre degildir...!
Ama korkarim sen geri kalmayip dalacaksin....
hadi bakalim......![]()