Kayışdağı'nda Yağmur Sonrası Off-Road Gezisi (15 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,901
Ynt: Kayışdağı'nda Yağmur Sonrası Off-Road Gezisi (15 Temmuz 2009)

taksi84' Alıntı:
abi ona gerek yok fiat yükseltmiş öyle yükseltmiş,ki ben virajlara girerken (yükseklikten) arka taraf beni sollamaya çalışyo hatta sollayıp nerdeyse beni gçecek duruma gelyor( hızlı viraja ) girmeye korkuyorum anla halimi

hasan bu konuda ne diyosun???????

Etiketler

taksi84' Alıntı:
abi ona gerek yok fiat yükseltmiş öyle yükseltmiş,ki ben virajlara girerken (yükseklikten) arka taraf beni sollamaya çalışyo hatta sollayıp nerdeyse beni gçecek duruma gelyor( hızlı viraja ) girmeye korkuyorum anla halimi

Asfalt ve arazi çok farklı aman arazide öle viraja giripte yan vermeye kalkmayalım....
Mithatcan' Alıntı:
hasan bu konuda ne diyosun???????

Mithatcan fiat araçları Türkiye yolları için üretilmiş ticari değeri fazla bizde arkaya yük attığın zaman taşıyacak hepsini altı yere deymeyecek.. ;) :smiley:
Ben jeepten inince binek otomobillerde kesin altını vuruyorum kötü bişey yüksek araca alışmak.. :D

abi zaten amacım aracı devirmeden önce kullanıla ilgili bilgileri sizden alıyım ki aracı devirmeden bilgi sahibi oluyum zaten toplandığımızda yukarı çıkmadan bana gereken bilgiyi verirseniz ben,de zor da olsa peşinizden gelmeye çalışırım

taksi84' Alıntı:
abi zaten amacım aracı devirmeden önce kullanıla ilgili bilgileri sizden alıyım ki aracı devirmeden bilgi sahibi oluyum zaten toplandığımızda yukarı çıkmadan bana gereken bilgiyi verirseniz ben,de zor da olsa peşinizden gelmeye çalışırım

Zor olan birşey sadece %100 dikkat edeceksin okadar lastiklerinin nereye bastığı çok önemli bizden tecrübeli abilerimizde gereken herşeyi anlatılar seve seve.. ;)

Hasan, senin fena off-road'un gelmiş kardeşim.. :smiley:

hasanfb' Alıntı:
Daha çok cj nin fotoğrafı var ama gerçekten arazi araçlarının fotoğraflarını,videolarını izlemek huzur veriyor.. ;)

Aynen dediğin gibi fotoğraflara akmaktan zevk alıdımız için teşekkür ediyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

Çevrimiçi üyeler