Kayseri Off-Road Kulübü, Kuzeyden Güneye... Erciyes'te Safari (03 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,031
Ynt: Kayseri Off-Road Kulübü, Kuzeyden Güneye... Erciyes'te Safari (03 Ekim 2010)

alper5005' Alıntı:
Dayak yemiş gibi oldum ben..
Doktor Nazif'te göğüsteki tutamağı sıkmaktan kolum ağrımış diyor. İlk işim direksiyon amörtisörünü tazelemek olacak. Her taş üzerinden geçerken resmen güreştim. Ve bu şekilde ağır ağır 60-70 km yol yaptık. Eşekten istemeyerek te olsa düşürdüğümüz amcanın ahı tuttu bence :D
ilk önce herkese zorlu ve tehlikeli gezide soğuk kanlı ve sabırlarından dolayı teşekkür ederim araçlara kendilerine birşey olmadan eve geldik ama şu gerçekki manzara ve doğa müthişti. bu yorgunluktan sonra akşam 10 da hastaneye arızaya geldim gece 3 bitti sabah 8 de iş başı arkadaşlar erken ayrıldığım için kusura bakmayın nice kazasız belasız gezilere

Etiketler
Ynt: Kayseri Off-Road Kulübü, Kuzeyden Güneye... Erciyes'te Safari (03 Ekim 2010)

gerçekten çok güzelbir gezi olmuş manzara resimler çok güzel heleki bu manzaraya bir motif gibi işlenmiş dostluk ve araçlar manzarayı dğumsuz yapmış

hakkaten güzel gezi olmuş .iyi çatlattınız inan beni ??? gelemedigim için harbi üzüldüm şimdi .inşallah haftaya yapmazsınız o zaman iyce çatlarım. sonrasında yurt dışına çıkmam gerekiyo kurtlarımı dökmem lazım gitmeden ;D ;D ;D ilgililere duyrulur

Yahşi, hem gezi anlatımı hemde paylaştıkların için tşk.ler .. Mustafa Fındık arkadaşımızada tşk.ler tabiiki ..

o kadar video yükledim ama bir tane yorum gelmedi .. görünmüyormu yoksa ::smiley:
ve başka video kaydı yapan olmamışmıydı ?

sitenin açılması ve yükleme işlerinin gün içerisinde yavaş olduğu ne yazıkki doğru arkadaşlar ama biz görselleri burada yayınlamakla tüm Dünyaya yayınlamış ve paylaşmış oluyoruz.. isterseniz Google'da herhangi bir forum başlığını tümden yada kısmen aratın ..( bazan isimleriniz dahil ) göreceksinizdir..
sabırla bu paylaşımı yapan arkadaşlara tekrar tşk.ler .. Okan başkanada hatırlatma mesajı için tşk.ler :smiley:
keyifli paylaşımlar diliyorum.

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Yahşi, hem gezi anlatımı hemde paylaştıkların için tşk.ler .. Mustafa Fındık arkadaşımızada tşk.ler tabiiki ..

o kadar video yükledim ama bir tane yorum gelmedi .. görünmüyormu yoksa ::smiley:
ve başka video kaydı yapan olmamışmıydı ?

sitenin açılması ve yükleme işlerinin gün içerisinde yavaş olduğu ne yazıkki doğru arkadaşlar ama biz görselleri burada yayınlamakla tüm Dünyaya yayınlamış ve paylaşmış oluyoruz.. isterseniz Google'da herhangi bir forum başlığını tümden yada kısmen aratın ..( bazan isimleriniz dahil ) göreceksinizdir..
sabırla bu paylaşımı yapan arkadaşlara tekrar tşk.ler .. Okan başkanada hatırlatma mesajı için tşk.ler :smiley:
keyifli paylaşımlar diliyorum.

Ertugrul abi asıl ben teşekkür ederim.
Abi sanırım bir tek sen video çektin genelde herkes resim agırlılı çekim yaptı bu hafta.
Tabi senin videolarında gezimizin rengini daha güzel anlattı.
Araba co pilot olmayınca resim ve videolar dedğin gibi biraz zor oluyor.

Bu arada bu forum çok güzel ama bence en problemli kısmı bu resimlerin yükleme işlemi.
Abi inan çok zor yükleniyor ve sınırlaması çok zor oluyor
her seferinde 4-5 resim yüklemek çok zor oluyor. bununla ilgili nasıl bir iyileştirme yapabilirler acaba?
resim yükleme kolaylıgı açısından facebook gibi paylaşım siteleri çok hızlı yüklüyor

Son video kayıtları bunlardı .. daha önce yazdığım gibi bir yandan arazide araç kullanırken (sadece bir kısmı ) yapılan çekimler bu kadar olabiliyor...

"http://www.dailymotion.com/swf/video/xf20jv?additionalInfos=0"

"http://www.dailymotion.com/swf/video/xf20t8?additionalInfos=0"

"http://www.dailymotion.com/swf/video/xf20wn?additionalInfos=0"

Çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğiniz belli oluyor tüm görsellerden, fotoğraf ve videolar için teşekkürler, bu bol manzaralı etkinlik için organize eden ve paylaşan herkese tek tek teşekkürler ediyorum..

Erciyes'in kar düşmüş tepelerinin görüntüsüne bayıldım, biz tabanvay olarak oraya tırmanya gidiyruz, siz araçlarla kuzeyinden güneyine keyfi bol off-road yapıyorsunuz, doğanın güzelliği de bonus :smiley: Taş, kaya nasıl güzel demeyin lütfen, Erciyes bence çok muhteşem görüntüler veriyor, ellerinize sağlık bir kere daha..

ceranus' Alıntı:
Çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğiniz belli oluyor tüm görsellerden, fotoğraf ve videolar için teşekkürler, bu bol manzaralı etkinlik için organize eden ve paylaşan herkese tek tek teşekkürler ediyorum..

Erciyes'in kar düşmüş tepelerinin görüntüsüne bayıldım, biz tabanvay olarak oraya tırmanya gidiyruz, siz araçlarla kuzeyinden güneyine keyfi bol off-road yapıyorsunuz, doğanın güzelliği de bonus :smiley: Taş, kaya nasıl güzel demeyin lütfen, Erciyes bence çok muhteşem görüntüler veriyor, ellerinize sağlık bir kere daha..

Zerrin hanım, Erciyes gerçekten muhteşem güzel bir dag. Ben dogma -büyüme bir kayserili olaraktan . başka bir yere gittiğimde erciyesimiizi göremeyince inanın çok özlüyorum.
Ben erciyesi karlar düşünce gelinlik giymiş bir kıza benzetiyorum.
muhteşem güzel bir dag.
Ayrıca mucizevi bir şekilde karlar eriyince her yıl Allah yazısıda karlar arasından ortaya çıkıyor...

ertuğrul abi videolarda neden ben yokum ;D neden benim aracımı iyice çekmedin ;D neden benim yusufu yanımdam indirdigimden bahsetmiyonuz illaki aracımızla bir yerlere takılmakmı gerekiyor kameralara çıkmak için. birde ben kamera görünce el sallayıp tüm sevdiklerime slm söylemem neden kıskanılıyor ;D
buda sana video yorumları olsun ;D ;D ;D

buradan kaybolmaya hatta sarı göle kadar kendi rotamızı bulmaya veya canımız çıkana kadar devam etmeye varsanız hadi kendi güzergahımızı bulalım pazar sabah buluşalım
bu sözleri ben bu gezi planını yaparken söylemişsim. sanki başımıza gelecekleri tahmin edercesine

Mustafa hayırlı olsun yeni oyuncağın :smiley: Suziye de kıyamadın demek ;D

Mustafad' Alıntı:
Abi halen İzmir'deyim.
Bu araç öncekinin üzerine kuma olarak geldi, şimdilik iyi geçiniyorlar, duruma bakacağız. :D :D
Selamlar.

Yahşi bu fotoğrafına bayıldım gerçekten, Bu tepe Erciyes'in neresinde?[attachment=1]

DSCN3066.jpg

arkadaşlar öncelikle bu güzel gün çok tşk ederim bu sitede bi şeyi bulmak sarıgölden kulpağa şeyhşabana inmekten zor nihayet 3 ekim gezisiyle ilgili bişiyler bulabildim en çok zıplayan araç olarak tüm ödülleri ben tek başıma aldım ama çok eğlendim her yerim ağrıyo olsun oda geçer . Grupta müthiş bi uyum vardı birlik güldük eğlendik birlikte hareket ettik birlikte yedik içitik diycem sabah çorbadan başka bişi yemedik dişimizi dişimize çaldık dağlarda taşlarda . Allahtan yurdum insanı misafirperverde şıh şabana inerken bazlama ve süzme yoğurt ikram ettiler biraz kendimize geldik 400 küsür kare foto çekimi yaptım ancak facede paylaşıyorum bu gezenblir sitesine bi ısınamadım gitti 80 lerden kalma bankacılık sistemli gezenbilir sitesine yüklemeye benim kalbim dayanmaz bendeki görseller bi çoğu panorama olacak nitelikte onları panoya dönüştürüp yine facede yayınlıycam saolsun mustafa fınıdık benim face yükledim fotoları buraya yüklüyomuş ama bulup görme şansım olmadı .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler