Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,435
Ynt: Kaz Dağlarında Trek ve Kamp / 17-18-19 Mayıs

en son ne zaman bıldırmemız gerekıyor katılımı ??? malum benım ıyı bır plan yapmam lazım nerden nereye gececegıme dair ve burdakı ıslerımıde halletmem ::smiley:

Etiketler

İstanbul üzerinden gelecek arkadaşlar ile Akçay^da buluşabiliriz, İzmir 'den gelecek arkadaşlar ile Burhaniye otogar da buluşuruz.

Listeye isimleri eklerken katılacağımız noktayı da ekleyelim iyi olacak :smiley:

haklısınız,biz istanbuldan geleceğimiz için akçay uygun,c.tesi akçay da katılabiliriz.ya da en güzeli kamp alanını belirtin,oraya mutlaka geliriz.

Zaman sınırı 16 Mayıs Cuma günü :smiley:

herkes kendi olanakları ile katılacak Ebrucum, sen Edremite uçak ile gelebilirsin

dilemma' Alıntı:
en son ne zaman bıldırmemız gerekıyor katılımı ??? malum benım ıyı bır plan yapmam lazım nerden nereye gececegıme dair ve burdakı ıslerımıde halletmem ::smiley:

sadece bır fırmadan var edremıte onda da ucus zamanları yok o tarıhlerde tarıhlerın oncesıne ve sonrasına da baktım her turlu ama ucus yok nasıl oluyor anlamadım ???

dilemma' Alıntı:
sadece bır fırmadan var edremıte onda da ucus zamanları yok o tarıhlerde tarıhlerın oncesıne ve sonrasına da baktım her turlu ama ucus yok nasıl oluyor anlamadım ???

Edremit'e kış tarifesinde sadece Pazartesi ve Cuma uçuş vardır. Diğer günler yoktur.

olabılır neden olmasın ılk olarak yapacagım trekkıngten once bılgı almıs olurum :smiley:

tamamdır, bilet işini hallet o zaman :D

tamamdır bılet ısıne bakmaya baslıyorum ayrıntıları konusuruz ;D haftaya cılgın bır mısafırın olabılır heran :D

Listemizin son hali

1 - Zerrin Yiğiter ( ceranus )
2 - TezzMertek ( Murat ÖZ)
3 - mehve-? ( Hatice ÖZ)
4 - matiate ( Ömer Adil KUTLU)
5 - kozmikyeşil (izin alabilirse % 60)
6 - Ebru Keleş ( dilemma )

6.Ebru Keleş(derslerle ılgılı bır yaptırım cıkmazsa :mad:)

Farketmedin sanırım daha bugün açtık linki Furkan :D

çok ani yaptık programı , mutlaka sen de katılmalısın , hatta parkurları bile hazırlamalısın bizim için :D

ebrudan duydum ben de bugun
bakma fırsatını ise yeni buldum
gelmek isterim ama
ekipman yok henüz ne yazık ki
daha iki hafta var yaklaşık
gelmem kesinleşirse
mutlaka bildiririm zaten
;))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,793
Kaydolan Son Üyemiz
ugursarisoy

SON KONULAR

Geri