Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,386
Ynt: Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008)

ceranus' Alıntı:
Bu kamp yerimizin kesinleştiği anlamını mı taşıyor Murat :smiley:

Sanırım Evet.
Hızır kampinge doğru giderek Terkedilmiş alabalık tesisini buluruz bu koordinatlar ile.
Patikaları takip etmeyeceğiz ki araç yolunu takip edeceğiz.
Zaten Yusuf beyde sağolsun Harita fotosu da eklemiş konuya .

Etiketler

Bence orası mp alanı dışında ama siz yinede Zeytinli'den biraz yukarı çıkıp Pınarbaşı köyündeki MP giriş kapısındaki Bayram'a orada kamp yapacağınızı bildirin bence.

Oranın köylüleri rehberlik yapıp para kazandıkları için önüne gelen işinize karışır.

İyi kamplar.

yusuf' Alıntı:
Bence orası mp alanı dışında ama siz yinede Zeytinli'den biraz yukarı çıkıp Pınarbaşı köyündeki MP giriş kapısındaki Bayram'a orada kamp yapacağınızı bildirin bence.
Oranın köylüleri rehberlik yapıp para kazandıkları için önüne gelen işinize karışır.
İyi kamplar.

Not Edildi Yusuf Bey ,

Listemizin son hali

1 - Zerrin Yiğiter ( ceranus )
2 - TezzMertek ( Murat ÖZ)
3 - mehve-? ( Hatice ÖZ)
4 - matiate ( Ömer Adil KUTLU)
5 - kozmikyeşil (izin alabilirse % 60)
6 - Ebru Keleş ( dilemma )
7 - Ender Çelebi ve Ailesi
8 - Ufuk Akkafa ve Ailesi

BolbuzJack' Alıntı:
17-19 mayısa bizde hafif offroad gezisi ve kamp için Kazdağlarında olmayı planlıyoruz. Umarım karşılaşırız... ;)

Madem öyle ,
17 Mayıs günü saat 12:00 Burhaniye otogarında buluşalım.

Yusuf Bey'in vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda terkedilmiş Alabalık çiftliği yakınlarında kamp atar.
18 Mayıs da Çevrede Off - Road ve/veya Doğa Yürüyüşleri yapabiliriz.

Yanıtlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

İstanbul'dan gelecek olan arkadaşlar ile Zeytinli köyü girişin de buluşalım, Akçay'a geldiğiniz zaman Zeytinli'ye nasıl gideceğinizi sorarsanız gösterirler :smiley:

Biz 12.30 da orada oluruz :smiley:

TezMertek' Alıntı:
Madem öyle ,
17 Mayıs günü saat 12:00 Burhaniye otogarında buluşalım.

Yusuf Bey'in vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda terkedilmiş Alabalık çiftliği yakınlarında kamp atar.
18 Mayıs da Çevrede Off - Road ve/veya Doğa Yürüyüşleri yapabiliriz.

Yanıtlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

17-18-19 Mayısta Kaz Dağlarında yapacağımız Trekking, Kamp etkinliğimiz için buluşma noktamızın ilki 17 Mayıs 2008 tarihin de BURHANİYE OTOGAR , Saat 12.00
İkincisi yine 17 Mayıs 2008 de ZEYTİNLİ KÖYÜ ( Akçay Girişi ) , Saat 12.30

Herkes kendi olanağı ile gelecektir. Ayrıca Offroad yapacak olan arkadaşlarımızdan da katılım olacaktır.
Aracı olmayan ve gelmek isteyen arkadaşlarımızın mutlaka bize bilgi vermeleri gerekmektedir.

Kamplı bir aktivite olacağı için çadır, uyku tulumu, mat , kafa lambası zorunlu olarak getirilecek malzemelerdir, bunların dışında gece soğuk olacağı için kalın giysilerin mutlaka alınması gerekmektedir.

Trekking için ayak bileğini saran bot gereklidir.

Yiyeceğini herkes yanında getirecektir, eksikler için Zeytinli Köyünde alış-veriş yapılacaktır.

Merhabalar
damdan düşer gibi olacak belki ama belirttiğiniz tarihlerde bende Gömeç'te(Burhaniye) olacağım...sizlere katılmayı arzu ederim ailemle. Treking kampçılık ve dağcılık tecrübem var. Birde 3 yaşında bir oğlum...gecelemeyi düşünmüyorum ama kaz dağlarında fazla gezme şansım olmadı...parkurun zorluk dercesi(çocuk nedeniyle), süresi ve araçla(otomobil) ulaşım durumu hakkında detay alabilirsem günübirlik katılabiliriz.

Öncelikle Gezenbilir ailesine hoşgeldin mazzot :smiley:

Kaz Dağları etkinliğimize istediğin şekilde katılabilirsin, yani bir sınırlama yok ama eğer kamplı katılabilirsen çok daha keyifli olacağını bilmeni isterim :smiley: Kamp alanlarımız da çocuklar her zaman olmuştur, eğer kış koşullarına uygun bir mont ve pantalonu varsa hiç sorun yapmayın :smiley: Ama ekipmanlarınızın olması gerekiyor yani çadır, uyku tulumu ve mat .

Araç yollarının çok iyi olduğunu geçen ay orada olan arkadaşlarımızdan öğrendik. Kamp alanına kadar araçlarımızla gideceğiz.

Etkinlik olarak trekking yapacağımız rotayı orada netleştireceğiz.Seni ve aileni aramız da görmekten çok mutlu olacağız :smiley:

Bu arada aracı olmayıpta katılmak isteyen arkadaşlar için notum var ;

Benim aracım da 2 kişilik yerim olacak , Burhaniye Otogar veya Zeytinli Köyünden katılmak isteyen 2 kişiyi aracıma alabilirim.

Arkadaşlar, offroad ve rahat kamp yapmakla ilgili bölgede ki bazı kısıtlamalar nedeniyle bizim arkadaşların gezi planı değişti, üzülerek sizlerle birlikte olamayacağımız bildiriyorum. Başka gezi planlarında tanışırız artık, size şimdiden keyifli bir haftasonu dilerim.. ;)

BolbuzJack' Alıntı:
Arkadaşlar, offroad ve rahat kamp yapmakla ilgili bölgede ki bazı kısıtlamalar nedeniyle bizim arkadaşların gezi planı değişti, üzülerek sizlerle birlikte olamayacağımız bildiriyorum. Başka gezi planlarında tanışırız artık, size şimdiden keyifli bir haftasonu dilerim.. ;)

Sağlık olsun Adaş ,

Biz hafta sonu orada olacağız.
:smiley:

Arkadaşlar selamlar. Haftasonu bir aksilik olmazsa büyük bir ihtimal ben de ailemle Edremit'te olacağım. Malum memleketim. Akraba ziyaretinden vakit bulabilirsem sizleri de görmek, tanışmak isterim.

focus' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar. Haftasonu bir aksilik olmazsa büyük bir ihtimal ben de ailemle Edremit'te olacağım. Malum memleketim. Akraba ziyaretinden vakit bulabilirsem sizleri de görmek, tanışmak isterim.

Bekleriz Emrah ,

Zerrin şu an Ören'de
Bizlerde ( TezzMertek - matiate - özhtc) yarın sabah erkenden yola çıkacağız.
Haberleşiriz.

Sende Zerrin'in cep numarası vardır.
Bizim numaraları özelden yolluyorum az sonra.

Evet Zerrin'in numarası var. Ben de öğleden sonra Yalova'ya ailemin yanına gidiyorum. Büyük ihtimal yarın da oradan Edremit'e geçeriz.

Etkinlik notları ve fotoğraflar için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13256.0">tıklayınız...</a>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR