Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan king_att67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,846
Ynt: Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı

Bende meslektaşım olan dedenizin ellerinden öper tebrik ederim ben bu işlere tam kırk yılımı verdim eskiden amerikanları daha sonrada son model lüx araçları hiç gözümü bile kırpmadan kesip biçip doğrayıp ekledim.
kendisini gerçekten takdir ederim ellerine sağlık ama ??
aması şu şimdi hemen aklıma gelen ilk konu bu iş ile ilgili ve çok ama çok üzücü bir konu , bakın ben 49 yaşındayım alsında çokta yaşlı sayılmam ama çok olaya konulara vakıfım , yıllar önce bu gibi iş veya işlerle uğraşanları ne ile korkuttular biliyormusunuz istanbulllular hemen bilir hatta güzel ve temiz bir semtimiz onun adı ile pek iyi anılmaz , aklınıza geliyor değilmi evet evet işte orası BAKIRKÖY evet aslında burası ist.. da bir semtin adı ama orada bulunan akıl hastahanesi sebebi ile konumuzla ne alakasımı var hımm alakası şudur memleketimizin her yerinde böyle dahilerimiz mevcut bu dahileri , bu mucitleri , bu harika insanları bir zamanlar hangi zihniyet olduğunu size bırakıyorum ama sürekli ve hep işte o bakırköy veya oradaki akıl hastahanesine tıkmakla korkuttular, korkutmakla kalmadılar hatta oraya tıktılar bile bu işleri bilenler bilir. size en yakın zamandan bir örnek heryerden su ile çalışan araçlarla ilgili haberler geliyor ve nihayet bu heyet istanbulda hilton hotelinde toplanıyor neler oldu neler konuşuldu bilmiyoruz ama bildiğimiz şey ertesi gün bir kişinin ölümü ile toplantı sona erdi tesadüf bu ya bende o günlerde iptidai bir şekilde kendi aracımda su ile çalıştırma çalışmaları yapıyorum arka sokaktaki komşum olan eski bir ustadan destek almak için gittiğimde bir sürü fırça yedikten sonra kendim devam ettim ama sonuç tasarruf yerine sadece biraz güç elde edebildim peki neydi o eski ustadan yediğim fırça bu ustamız 30 yıl önce aracı su ile çaılştımayı başarmış ve medyaya yansıyınca hemen uğur dündar röpörtaj için randevu alır ve yayınlar bu yayından sonra ustamız bir çok ölüm tehditleri aldıktan sonra tam 3 ay işyerini açamadı ve evi yerine yazlığında ikamet etti. ve ben bu konu hakkında gittiğimde bana kemal usta çayını iç başka sorun varsa sor yoksa bu konuyu artık kapa dedi baktım yılların korkusu hala üzerinde idi.
son sözüm bu korkulardan kurtulmaya çok az kaldı çok azz.
saygılarımla.

Etiketler

seyyah34 abicim sagolun teşekkür ederim .Dediklerinize aynen katılıyorum. . Ülkemizde bu gibi olaylar oluyor ..

seyyah-34' Alıntı:
Bende meslektaşım olan dedenizin ellerinden öper tebrik ederim ben bu işlere tam kırk yılımı verdim eskiden amerikanları daha sonrada son model lüx araçları hiç gözümü bile kırpmadan kesip biçip doğrayıp ekledim.
kendisini gerçekten takdir ederim ellerine sağlık ama ??
aması şu şimdi hemen aklıma gelen ilk konu bu iş ile ilgili ve çok ama çok üzücü bir konu , bakın ben 49 yaşındayım alsında çokta yaşlı sayılmam ama çok olaya konulara vakıfım , yıllar önce bu gibi iş veya işlerle uğraşanları ne ile korkuttular biliyormusunuz istanbulllular hemen bilir hatta güzel ve temiz bir semtimiz onun adı ile pek iyi anılmaz , aklınıza geliyor değilmi evet evet işte orası BAKIRKÖY evet aslında burası ist.. da bir semtin adı ama orada bulunan akıl hastahanesi sebebi ile konumuzla ne alakasımı var hımm alakası şudur memleketimizin her yerinde böyle dahilerimiz mevcut bu dahileri , bu mucitleri , bu harika insanları bir zamanlar hangi zihniyet olduğunu size bırakıyorum ama sürekli ve hep işte o bakırköy veya oradaki akıl hastahanesine tıkmakla korkuttular, korkutmakla kalmadılar hatta oraya tıktılar bile bu işleri bilenler bilir. size en yakın zamandan bir örnek heryerden su ile çalışan araçlarla ilgili haberler geliyor ve nihayet bu heyet istanbulda hilton hotelinde toplanıyor neler oldu neler konuşuldu bilmiyoruz ama bildiğimiz şey ertesi gün bir kişinin ölümü ile toplantı sona erdi tesadüf bu ya bende o günlerde iptidai bir şekilde kendi aracımda su ile çalıştırma çalışmaları yapıyorum arka sokaktaki komşum olan eski bir ustadan destek almak için gittiğimde bir sürü fırça yedikten sonra kendim devam ettim ama sonuç tasarruf yerine sadece biraz güç elde edebildim peki neydi o eski ustadan yediğim fırça bu ustamız 30 yıl önce aracı su ile çaılştımayı başarmış ve medyaya yansıyınca hemen uğur dündar röpörtaj için randevu alır ve yayınlar bu yayından sonra ustamız bir çok ölüm tehditleri aldıktan sonra tam 3 ay işyerini açamadı ve evi yerine yazlığında ikamet etti. ve ben bu konu hakkında gittiğimde bana kemal usta çayını iç başka sorun varsa sor yoksa bu konuyu artık kapa dedi baktım yılların korkusu hala üzerinde idi.
son sözüm bu korkulardan kurtulmaya çok az kaldı çok azz.
saygılarımla.

Doğru, ne oldu tank modernizasyonu projemizin mühendisleri..... Anlatabildim mi?????

helal olsun dedenizin yaptığı gibi birşeyler üretmeye çalışsanız güzel şeyler çıkar düşüncesindeyim

Helal olsun emeği geçenleri alkışlıyorum

İşte Türk zekasına en güzeL örnek...
Acaba bu insana zamanında imkanLar sunuLsa, neLer yapmazdı...
Sizin dedeniz gibi Ülkemizde binlerce zeka olduğunu biLiyorum...
İnşallah bir gün bizimde Jeep gibi Land gibi markaLarLa kafa kafaya yarışacak bir Arazi Aracımız oLur...

Dedenizin çok akıllı ve becerikli birisi olduğu belli oluyor,
Dedenizle ve eseriyle gurur duyuyor olmalısınız,
Selamlar,

Dedenizin eline sağlık. Ellerinden öperim kendi dedem gibi.
Size de paylaştığınız için teşekkür ederim.
Doğup büyüdüğüm kente gitmeyeli 2.5 sene oldu. Özlemişim Ereğli'yi...

dedenin ellerinr saglik ve hunerli ellerinden operim zaten demisler karadenizleye demir ver top tufek yapsin al omur boyu kullan

Aracın içinden bir kaç fotoğraf.

08012011100.jpg

08012011099.jpg

221.jpg

pat.jpg

08012011102.jpg

Merhaba Barkın bey;
Dedenizin yapmış olduğu bu araca inanın gıpta ile baktım ve tüm yorumları tek seferde büyük bir
heyecanla okudum..öncelikle paylaşımlarınız adına teşekkürler..
Bende sizlerle tanışabilmek isterim..Cebimi yazmıştım..
Uygun olduğunuz bir zamanda bulusabilmek adına sizden haber bekliyorum..
Dedenizin ellerinden öper, yarattığı bu çok özel aracınızla keyifli günler dilerim.
Sevgilerimle
Murat AYRAL
Karadeniz Ereğli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR