Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TARIK TAMTEKİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,980
Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek

JUNİOR' Alıntı:
tarık
ben selçuk ve serkan 3 duster ordayız sabah
ikisi standart biri at li
bakalım ne olacak ::smiley:

Arman abi ok.

Sizden çok benim için farklı bir deneyim olacak.Bu güzergahta en çok merak ettiğim araçlardan biri Dacia Duster ;D

Bu güzergahtan memnun kalırsanız bide kışın gireriz orman zemininin sıkıntılı olduğu durumlarda ;D

Etiketler
belgrad

Bu güzergahta en çok merak ettiğim araçlardan biri Dacia Duster ;D

Bu güzergahtan memnun kalırsanız bide kışın gireriz orman zemininin sıkıntılı olduğu durumlarda ;D
[/quote]yani kurbanlık misali ;D

JUNİOR' Alıntı:
Bu güzergahta en çok merak ettiğim araçlardan biri Dacia Duster ;D

yani kurbanlık misali ;D

Valla ben özellikle Duster lar gelsin demedim ;D ama Dustercıların içinde heyacan yaşamak var engel olmak olmaz ;D

sen olmazsan ben olmazsam kimi kurban edecez Arman abii :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Bunu görmek isterdim ama aynı saatte ters istikametten, Lopez'den girip gitmeyi planlıyorum.

Marmaray projesine talip Alman'lara sormuşlar "nasıl yapacaksınız?" diye, onlar da açıklamış, "iki yakadan kazmaya başlayacağız, ortada buluşacağız demişler. Hesaplarımıza göre 2cm sapma olabilir o da sorun değil birleştirebiliriz" demişler. Japon'lara sormuşlar, onlar da aynı yöntemi söylemiş ve 5mm sapma ile birleştireceğiz demişler. Bizim laz müteahhit de adaylar arasındaymış, ona da sormuşlar. Temel cevaplamış "İçu yakadan kazacağuz, ortada buluştuk buluştuk, buluşamazsak 2 tünel olacak". Nerden geldiyse aklıma....
şu meşhur lopezii merak ediyorum aslında yapılı pajeromla eşlik edebilirim olmassa diğer guruba katılacağım

sabah görüşürüz ;)

murat gel sende istersen :smiley:
selçuk lopezi boşver burdan gel

Geziye katılan herkese teşekkür ederim.

Umarım herkes için en az benim aldığım kadar keyifli olmuştur ;D

IMG_3606.JPG

IMG_3607.JPG

IMG_3608.JPG

IMG_3609.JPG

IMG_3610.JPG

çok keyifli bir gün geçirdik teşekkürler Tarık ve Mert.başka zamanlarda görüşmek umudu ile :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR