Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TARIK TAMTEKİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,788
Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek

312,5 tek çekm , 322,5 5 taksit bonus, 8 taksit world kart

Etiketler
belgrad

SERKANEFE' Alıntı:
Bu bf 'ler ne kadar dı ? ;D
hah işte zehiri alan biri daha ;D ;D
serkancım selçuk 3 gün önce mustafanın aldığı yerden 1400 tl ye almış 3 ay erteleme ve 9 ay taksit olarak
mustafa ile irtibat kur sor lastikçinin yerini tlf verebilirim istersen mustafanın

5 lastik mi 4 lastikmi 1400tl? 5 lastikse süper ötesi

forumda bfgoodrich nickli üye var, ikitellide deposu var,
kendisi ile irtibata geçerseniz en iyi fiyatı alabilirsiniz (ben araştırdım en iyi fiyat yazdığım şekildeydi )

sökme takma balans herşey dahil

JUNİOR' Alıntı:
yok beee
bizim ekipman anca at lastik olur o kadar
piknikçiyiz biz 8)
haddimizi biliriz ;)

Yok yok piknikçiden öte olduğunuzu görüyoruz atraksiyonlarda ;D

Neden BF A/T ? BF M/T neden almadınız ?

Tarık şahsen kendi adıma konuşursam mt alamam çünkü ben aracı cip gibi değil normal araç gibi kullanıyorum yani işe gidip gelirken gün içi falan
eee mt olursa sıkıntı yaşarım karda yağmurda vs ayrıca mt lastikle hız da yapamam ;D
ben at ile 160 basıyorum yerine göre otobanda veya şehirler arası yollarda yani mecburen at

JUNİOR' Alıntı:
Tarık şahsen kendi adıma konuşursam mt alamam çünkü ben aracı cip gibi değil normal araç gibi kullanıyorum yani işe gidip gelirken gün içi falan
eee mt olursa sıkıntı yaşarım karda yağmurda vs ayrıca mt lastikle hız da yapamam ;D
ben at ile 160 basıyorum yerine göre otobanda veya şehirler arası yollarda yani mecburen at

Anladım Arman abi , senin koşullara bakacak olursak A/T daha uygun görünüyor :smiley:

theFaceFistingCyborg' Alıntı:
Hız limitlerine uysanız da başkalarının canını tehlikeye atmasanız.
kendi canım başkalarının canından daha önemlidir merak etmeyin ;)
dolayısı ile başkalarının canı da tehlikede değil

JUNİOR' Alıntı:
hah işte zehiri alan biri daha ;D ;D
serkancım selçuk 3 gün önce mustafanın aldığı yerden 1400 tl ye almış 3 ay erteleme ve 9 ay taksit olarak
mustafa ile irtibat kur sor lastikçinin yerini tlf verebilirim istersen mustafanın

Abi numarayı aliyim bende artık yavaştan değiştiriyim lastikleri :smiley:

Bir Dunning-Kruger vakası daha...

Umarım başkalarına zarar gelmez.
Kod:
Dunning–Kruger etkisi ya da Dunning–Kruger sendromu, Cornell Üniversitesinin iki psikologu Justin Kruger ve David Dunning’in tanımladığı bir algılamada yanlılık eğilimidir.
Bu varsayımda iki bilim adamı, Türkçe'de "cahil cesareti" ile benzer "Yetkin olmayan insanlar, vardıkları yanlış sonuçlar ve talihsiz seçimlerin yanlışlığını anlayabilecek kapasiteye sahip değillerdir." görüşünü savunmaktadır.

Biraz ağır kaçmış.. :( :mad: :(

Bir Dunning-Kruger vakası daha...

Umarım başkalarına zarar gelmez.
sizde bir anlayış bozukluğu var ayrıca takıntılısınız :(

JUNİOR' Alıntı:
kendi canım başkalarının canından daha önemlidir merak etmeyin ;)
dolayısı ile başkalarının canı da tehlikede değil
şimdi burda ne demek istediğimi bu kişiye (isimle hitap edemiyorum çünkü gizlemiş yaşı cinsiyeti de belli değil) açıklamak gerekiyor
ben kendi güvenliğimi öncelikle önemsiyorsam başkalarının güvenliği de otomatikman sağlanıyor demek istemişim yani ortada tartışılacak bir konu yok
ve bu cümle bu konudaki son yazımdır ;) devamı olmayacaktır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR