Kemerburgaz Yukarı Ağaçlı Köyü Gezisi (15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FRT Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,043

FRT

Ana Kamp
Kemerburgaz yukarı ağaçlı köyünde bir orman yolunda arkadaşım ve ben gezimizi yapıyorduk.Çok keyifli bir şekilde gidiyordu tabi aracımız çamura saplanıncaya kadar aracımız çamura saplandı ve arkadışım ve ben traktör aramak için yola koyulduk yukarı ağaçlı köyünde bir traktör bulduk ve aracımızı battığı yerden çıkarttırdık.Yorucu birgündü ama herşeye rağmen keyifliydi.

SP_A0281.jpg

Etiketler

Ynt: Kemerburgaz Yukarı Ağaçlı Köyü Gezisi (15 Kasım 2009)

var ama boyut yüksek geldiği için koyamadım

tek araçla gezi biraz sıkıntılı olabilir. yinede çamursuz yapamıyoruz bazen yanlış olduğunu bilerek ben bile tek araçla geziyorum.

wallaha tek mek gecen bende girdim ağaçlıdaki kumsal yoluna 1 yerde tam batar gibi olurken kurtardık yoksa bende ağaclı köyünde traktör aramaya gidicektim

insan dayanamıyor hafif şartlarda bile off road yapası geliyor ağır şartlarda gurup olmanın keyfi ayrı yarı beline kadar çamurda yurumek araca halat bağlamak ayyy canım çektii

bende sürekli ağaçlıda geziyorum zaten ağaçlılıyım.

Tek araç olmak mutlaka risk ancak gördüğüm kadarıyla araçta standart
Donanımsız tek araçla bu tip geziler her zaman sıkıntı yaratabiliyor maalesef, ama yinede keyif almış olmanız güzel tabiki
Paylaşım için teşekkürler

FRT' Alıntı:
Kemerburgaz yukarı ağaçlı köyünde bir orman yolunda arkadaşım ve ben gezimizi yapıyorduk.Çok keyifli bir şekilde gidiyordu tabi aracımız çamura saplanıncaya kadar aracımız çamura saplandı ve arkadışım ve ben traktör aramak için yola koyulduk yukarı ağaçlı köyünde bir traktör bulduk ve aracımızı battığı yerden çıkarttırdık.Yorucu birgündü ama herşeye rağmen keyifliydi.
iyi akşamlar arkadaşlar o kadar çok çamurdan bahsettinizki bu saate bile insanın çamura giresi geliyor...:smiley:)) ;D

FRT' Alıntı:
bende sürekli ağaçlıda geziyorum zaten ağaçlılıyım.

hmmm bizimde aile dostlarımız var recep ünver ağaçlıyı bizde ziyaret ediyoruz demekki bidaha kuma falan saplanırsam frt gel beni kurtar derim yanii

slm arkadaslar sizlerin jeep lerle gittigi yollarda ben tofas sahinle gidiyorum frt arkadasim sen mandaci selamin oglu degilmisin yukariagaclili

evet selaminin oğluyumda siz kimsiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR